Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lo Jezus dozą ludie

Po czym poznać ze zoladki są zepsute

Polecane posty

Gość Lo Jezus dozą ludie

Były w lodówce 2. Dni zapakowane prozniowo teraz je otworzyłem zaczęłam przebierać i czyścić i strasznie śmierdzą i teraz nie wiem czy one maja aż taki intensywny zapach czy są popsute ? Dodam ze pierwszy raz je przyzadzam

Gość Chipsidipsi
jak smierdza to sa zepsute na bank, swieze nie smierdza nie maja prawie zadnego zapachu. a w dotyku nie sa lepkie?

Gość ekspert od żołądków
Wrzuć fotkę. :D

Gość qwerty...
ale skoro były tylko 2 dwa i zapakowane próżniowo a przed tym były swiezutkie to musza byc dobre.A kto je zapakował próżniowo,kupilas takie? to chyba jakis termin przydatn jest podany

Gość Chipsidipsi
Ale przeciez te daty przydatnosci nie sa wiarygodne! Oni je zmieniaja zeby sprzedac cos co jest juz nadpsute. Rob jak uwazasz ale jak smierdza to na bank nie sa swieze, a zatrucie miesem to ze 3 dni na kiblu. Jak bedziesz je gotowac i bedzie woda sie pienila to tez oznacza, ze sa zepsute.

Gość NoPoniosłoCię,HaHa
Jak coś takiego może jeść człowiek w wolnym kraju?!? Co innego podczas okupacji czy klęski żywiołowej, ale dobrowolnie jadać podroby? To dobre dla psów i kotów. Przecież to śmierdzące odpady.

Gość ,mm,csd
przeciez żołądki śmierdza nawet po ugotowaniu więc surowe tym bardziej, podroby zwasze smierdzą, tak jak ryby mają swoisty zapach tak i podroby

Gość wyrzuć je lepiej
Wyrzuć je, bo jeszcze się zatrujesz.