Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowy235325

Przyłapani w szkole

Polecane posty

Gość anonimowy235325

Co nam może grozić? Chodzę do 1 klasy gimnazjum, koleżanka moja do trzeciej klasy i to tylko koleżanka, nikt więcej. Nie jesteśmy razem i nie będziemy, przyjaźnimy się tylko. Nie chodzę na religię, zwolniony jestem, koleżanka miała w tym czasie w-f ale zwolniła się i chodziliśmy razem po szkole. Chcieliśmy się zabawić trochę i streszczając, miała gumki od dawna przy sobie bo rodzicom kiedyś zakosiła, ale nie korzystała. Chciała w końcu zobaczyć jak to jest, a szkoła była pusta w trakcie lekcji więc poszliśmy na górę do toalety babskiej bo tam najrzadziej zagląda ktoś nawet podczas przerwy no i toaleta była pusta, zamknęliśmy się w kabinie, zdjęła majtki, resztę ubrania podwinęła i przeszliśmy do dzieła. Trochę dźwięki wydobywała, ale mówiłem by była cicho. Po kilku minutach ktoś wlazł do toalety i natychmiast wyważył drzwi, był to woźny, roześmiał się i wyszedł i okazało się że jak byliśmy zamknięci to jakaś uczennica weszła do środka i słysząc jakieś sapanie i widząc trochę krwi na podłodze (bo wyciekła poza kabinę) pomyślała, że jakaś uczennica podcięła sobie żyły lub coś i poleciała powiadomić jakąś nauczycielkę, a ta nauczycielka z woźnym wparowała do toalety. Wtopa na maxa. Następnie wkurzona babka powiedziała że idziemy do dyrektora, zapytała nas z jakiej klasy jesteśmy i jak się nazywamy i wtedy pierwszy odpowiedziałem podając wymyśloną klasę II C dla nas i wymyśliłem swoje imię i nazwisko i koleżance też wymyśliłem imię i nazwisko, babka milczała i schodziliśmy po chwili po schodach na dół w stronę dyrektora, jako że babka nas nie trzymała to schodząc szarpnąłem koleżankę i powiedziałem UCIEKAMY! i wybiegliśmy ze szkoły. Babka chyba nas nie goniła i nic nie krzyczała. Zastanawialiśmy się co dalej, nie uczy nas ta nauczycielka niczego i rozważaliśmy nie pójść do szkoły przez dzień lub dwa, a później chodzić normalnie unikając babki, koleżanka zastanawiała się czy włosów nie przefarbować. Jaka jest szansa że dyrektor dowie się o nas? I co nam może grozić? zachowanie obniżą czy ze szkoły wywalić mogą? A może ujdzie nam to na sucho i nie dojdą do nas?

Gość moja samoocena lezy pod stołem
hahahahahahahahahahahahaha :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość jestem szczupla a jem duzo
JESLI TO NIE PROWO Pojebalo cie? 1 gimnazjum ? Co to sie dzieje.... takie glupie ze az niemozliwe a wiec TO NA PEWNO PROWO 2/10

Gość szubidubidua szubidubiduaaaa
JESLI TO NIE PROWO Pojebalo cie? 1 gimnazjum ? Co to sie dzieje.... takie glupie ze az niemozliwe a wiec TO NA PEWNO PROWO 2/10

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hehehehheeheheheheheh 1 gim , co ty jej włożyłeś ?? palec ?? xD

Gość gosikx123231x
Unikatowe pani dyrektor i woznego

Gość gosikx123231x
Unikajcie

Gość co to za kraj, że tak zapytam
prowokacja dziennikarska

Gość dziwne rzeczy
Ha ha ha nie doczytałam do końca Tylko ta krew która "wyciekła poza kabinę" Rozwaliłeś mnie chłopie ha ha ha No nie mogę

Gość emyly
Hahahaah niech pofarbuje na czerwono albo niebiesko ;p zeby nie rzucala sie w oczy ;)

Gość oj tak tak
ja tez do wyciekającej krwi doszlam, nudne prowo

Gość ghngnmhg
to forum jest zalosne a prowokatorzy glupsi niz mozna bylo sobie wyobrazic

Gość czaczacz cza
miała okres gdy ją posu**łeś??

Gość akakaraka
haha xD, pamiętam, jak miałam te jakieś 13 lat, to była taka stronka.. "pamiętniki bravo" się chyba zwało (coś jak forum) i tam właśnie ludzie pisali takie historyjki, a w zasadzie to raczej takie bardziej pikantne nawet.. na bank była taka o seksie w kibleku, ale nikt nikogo nie przyłapał i nie było tam krwi tylko "soki miłości" ;). No, najważniejsze, że tu chociaż motyw antykoncepcji jest - świadczy to dobrze o autorze, tam o ile pamiętam, nie było - takie bardziej "odrealnione" głowy to pisały chyba.

Nie wierzę w tę historię.

Gość prowo jak nic :):):)
krew poza kabiną ile tego niby było wiadro :P