Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ergiedee

O co chodzi z moja saoocena ? autodestrucja ?

Polecane posty

Gość ergiedee

nie rozumiem siebie, zupelnie. Jestem ladna ( zaraz powiecie ,ze nie jestem,ale jestem kurewsko ladna, nie bede sie oszukiwac) jestem wysoka (170 cm) szczupla (49 kg) inteligentna ( oewnie zaraz ktos przyczepi sie do literowki jakiejs, ale uwazanie na to, jakie literki wciskam na klawiaturze nie est tego wyznacznikiem) mam nienaganny gust moge studiowac gdzie tylko zechce, bo mnie na to stac ludzie chca ze mna przebywac, podlizuja mi sie,mimo ze czesto mam olewczy stosunek no i same liczace sie w tych czasach rzeczy, no same. a ja ? zaraz znowu bede wymiotowac, bo mi to daje ulge. uprawiam seks z ludzmi, ktorzy dla mnie nic nie znacza,potem zle sie z tym czuje. zakochuje sie w kims, kto mnie wykorzystuje. cpam. jak nie cpam to pije. wszystko byle tylko nie byc sam na sam z myslami. nie rozumiem, powinnam sie soba jarac, bo nie mam zanizonej samooceny, zdaje sobie ze wszystkiego sprawe. a jednak totalna autodestrukcja ...

Gość ghjklkjhgfcfg
nie wiem o co chodzi

Gość ergiedee
dodam jeszcze, ze bylam u psychologow pare razy ( specjalizujacych sie w narkomanii) i caly czas pdkreslali moje niskie poczucie wartosci, jako przyczyne zaburzen odzywiania i narkomanii. a ja doskonale znam swoje poczucie,wiem, ze wzbudzam zazdrosci,mam co chce jesli tylko troche sie postara iwgl, w niczym mi to nie pomaga :\

Gość R2url
To przestań rujnować swoje życie

Gość R2url
Nie lubię Jak ktoś pisze wgl -to takie ...gimnazjalne

Gość ergiedee
nie potrafie :| nie chce go rujnowac,bo zle mi z tym,ze to wszystko marnuje,szanse jakie dostaje. i im dalej w to brne,tym trudniej bedzie mi poskladac siebie jako tako do kupy. ale mi siewydaje,ze juz teraz nie moge, wiec co za roznica. no chyba jestem. apropo gimnazjum,to zatrzymala sie emocjonalnie na poziomie gimnazjum chyba wlasnie,wiec moge pisac 'wgl'

Gość makao kakao
Jakieś poważne zaburzenie objawiające się w każdym aspekcie życia. Dłuuuga terapia.

Gość lambdda
ja tez niby inteligentna ale emocjonalnie niedojrzala, nie rozumiem innych, robie to co mi sie podoba. nie lubie ograniczen narzucanych przez spoleczenstwo. czuje ze zyje tylko wtedy gdy robie cos zakazanego i widze jak przecietni, znienawidzeni przeze mnie ludzie ktorzy boja sie innosci krzywia sie z dezaprobata.

Gość ergiedee
ja tak nie mam ani troche, szanuje reguly, zasady jakie panuja, nie staram sie na sile ich lamac, szanuje przekonania czyichs ludzi i staram sie ich nie razic. inteligencje spoleczna (czy jak to sie nazywa) chyba mam. wszystkoe robie 'cichaczem ' albo tylko w gronie osob,ktore sa wlasnie takie jak ty. i nigdy nie czuje, ze zyje. za kazdym razem tylko wiekszy dol 'znowu zawalilam '. tym sie chyba charakteryzuje uzaleznienie,ze nie daje uczucia spelnienia,tylko chwilowego odpoczynku (?)

Gość tojakisapsurt
selekcja 🖐️

Gość najaisjsznann
do teraupety prendziutko

Gość ergiedee
terapie sa bez sensu dla inteligentnych chyba a na osrodek nie moge sobie pozwolic, zbyt dlugo to trwa

Gość tomarnujdalej
życie

Gość ergiedee
marnuje

Gość prykprykpryk
sama jesteś sobie winna, nic złego ci się nie dzieje

Gość ergiedee
przeciez nie pbwiniam swiata za swoja psychiike