Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katowice zmartwiona

Problem z facetem

Polecane posty

Gość katowice zmartwiona

Jesteśmy razem 4 miesiące,razem też studiujemy. Ostatnio wyrwało mu się,że podoba mu się koleżanka z grupy,dodam,że widuje ją codziennie na zajęciach,ja nie,jestem w innej grupie. Mówi,że tylko mnie kocha i prawi mi komplementy,a o tamtej,że jest ładna i tylko dlatego mu się podoba czysto wizualnie. Kiedy z nim o tym rozmawiała m powiedział,żebym nie była zazdrosna,bo nie mam o co i nagle zaczął zauważać jej wady. O mnie mówi tylko w superlatywach. Co zrobić?

Gość love like blood
może jestem nienormalna, ale jakby mojemu się coś takiego wyrwało po 4 miesiącach związku (a to jeszcze z reguły okres motylków, patrzenia w siebie jak w obrazek itp) to bym mu podziękowała i życzyła szczęścia z koleżanką z grupy :D[czesc[

Gość akakaraka
po 4 miesiącach wpadają mu już w oko inne koleżanki...? gdyby to było po jakimś..hm.. roku? to byłoby to w moich oczach normalne, ale jak na razie powinien widzieć tylko Ciebie. A może ma ochotę na trójkącik i sprawdza grunt?

Gość katowice zmartwiona
Nie mam pojęcia. Martwię się tym bardzo. Kiedy zwróciłam mu uwagę to odpowiedział,że przecież mnie też na pewno podobają się wizualnie inni faceci

Pogoń dziada, zasługujesz na kogoś lepszego. Co za chamidło z niego.

Gość chyba możesz być zmartwiona
w tak krótkim czasie bycia z Tobą (?) patrzy na inne ;) i jeszcze Ci o tym mówi

....." Jesteśmy razem 4 miesiące, ..." x x Czy to oznacza, że uprawiacie te czynności zwane seks?

Gość katowice zmartwiona
Nie,nie uprawiamy,postanowiliśmy się z tym nie spieszyć.