Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiMi99999

WŁOSY DO BIODER- OBCIĄĆ CZY ZOSTAWIĆ?

Polecane posty

Gość MiMi99999

hej dziewczyny:) pytanie dość nietypowe. otóż mam włoski do bioder, lekko postopniowane. włosy są gęstę, zdrowe, zadbane. rosną bardzo szybko:) i teraz sytuacja wygląda tak- korci mnie jakaś twarzowa fryzurka np. włosy wystopniowane- lekko za ramiona, a najdłuższa warstwa do biustu . wydaje mi sie, ze moja buzia wyglądała wtedy lepiej kolezanki radzą mi obciąc włosy, z kolei koledzy ABSOLUTNIE facetom się takie włosy baaaardzo podobają nie mam z nimi problemu, nie farbuję...podcinam końce doradzicie coś?

Gość fredziua
wg mnie powinnaś zgolić bo to ułatwia higienę , ewentualnie wystrzygniety trójkącik zostawić a nie zapuszczać i jeszcze fryzury robić

Gość herrr
ale przecież całe życie nie będziesz miała takiej samej fryzury

Gość rzęsyyy
jak można takiego długie włosy chciec obciąć... jestem kobietą i mówię stanowczo nie! uwielbiam takie włosy u dziewczyn, nie ma nic bardziej kobiecego. odejmiesz sobie sporo z kobiecośći ścianając je, ale rób jak chcesz, twoje życie, twój wygląd.

Gość MiMi99999
I tak byłyby bardzo długie... Bo niemal do talii... Mam wrażenie, że wtedy ładniej wyglądała twarz:) Ale z drugiej strony mało która dziewczyna ma tak długie włosy i troche mnie to wyróżnia;)

Gość herrr
sama mówisz, że szybko Ci rosną, więc czego się boisz?

i tak obetniesz... więc... oczywiście radzę nie obcinać :D No ale i tak to zrobisz... więc zwyczajnie obetnij i pocieniuj. A masz kręcone, pofalowane czy proste? Jesli masz pofalowane to pocieniuj. Jeśli masz proste to nie radzę cieniować bo się powywijają we wszystkie strony czasem.... i ciężko ci będzie je ujarzmić :) albo pocieniuj tylko do wysokości uszu.. zresztą poczytaj w necie o fryzurach:) Zazdroszczę włosów!

Gość gryzonikus
ja obcięla tak za lopatki, ale na rowne, bez żadnego cieniowania.