Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hysek

jak powinna się ubrać grubsza osoba?

Polecane posty

Gość hysek

jestem w rozmiarze L Xl od niedawna, po ciąży mam nadwagę, 162 cm i 69 kg. Nie mieszcze się w stare ciuchy, i kompletnie nie wiem jak się teraz ubierać żeby nie było widac schabów i grubych ud i wielkiego tyłka. Biust też mam jeszcze ogromny i dodatkowo mnie pogrubia. Odchudzam się, ale wiem, że 18 kg nie spadnie w miesiąc

Gość nie pamiętam dokładnie
ale kiedyś gdzieś czytałam że podstwowym błedem jest zakładanie ubrań typu "worki'-wiesz chyba o co chodzi poczytaj jakieś kolorowe czasopisma lub w necie strony z modą a i wszystkiego dobrego dla Ciebie i Maleństwa :) a kilogramy...znikną ;)

Gość krolikow (173cm 50 kg)
W worek. Obcisle ciuszki poodkreslajace faudki

Gość hysek
właśnie szukam czegoś dla siebie, masakra, szczupłemu we wszystkim ładnie, wcześniej weszłam do sklepu rozmiar 36/38 i super, a dziś..... ojeju

Gość bezpieczne sa np
czarne spodnie lub spodnica, czarna bluzka z dekoltem w szpic ( Nie bardzo obcisle, ale nie luzne, raczej blizej ciala) i na to kolorowy szal. zakiet/ sweter/ wdzanko, zawsze rozpiete. Dobre sa efektowne wisiory czy naszyjniki. Rajstopy cieliste, obcasy w miare wysokiie. Nie nos nic bluszcacego bc cienkiego i obciskajacego, za ciadnych jasnych bluzek, dlugosc do kolana.

Gość dziwne nie znam tej legendy
pomóżcie

Gość Londynianka23
zgadzam się z bezpieczne sa np, też zależy jaką masz budowe inaczej ubiera się jabłko inaczej gruszke itd itp.

Gość hysek
up

Gość ooooooomm
Bzdura. Nie zamykaj się w czerni. Możesz nosić wszystkie kolory. Świetne są tuniki. Nie wiem, jakie masz nogi, ale jak w miarę ok. możesz nosi legginsy albo bardziej obcisłe spodnie i luźniejszą górę.

Gość ooooooomm
Poza tym teraz modne są świetne, luźne swetry, narzutki typu oversize (planowo za duże), asymetryczne, długie.

Gość hysek
dzieki :) ma ktoś inne pomysły?

Gość no juz qwa
worek na lebbbb i zapierdalac srodkim warszawy

nie wiem każdy się ubiera według własnego gustu więc ja napisze jak ja się ubieram, tylko ja jeszcze grubsza niż Ty:) Sukienek nie zakładam bo nie mam sumienia nogami straszyć ludzi których mijam :P - Zakładam np czarne leginsy i tunike przed kolana odciętą pod biustem ( u mnie koniecznie musi być zaznaczenie odciecia inaczej wyglądam jak w worku bo mam spory biust) - zakładam dzinsy (rurki) czarne bądz ciemne niebieskie do tego bluzeczka ciut dłuższa tak aby zakrywała pupe i sweterek bądź narzutka ale rozpinana, nigdy sweterek całościowy. - ewentualnie dzinsy i tunika odcięta pod biustem:) - jeśli jest zimno to nosze płaszczyki:) nigdy kurtki. Nie wiem czy dobrze się ubieram czy nie, ale tak się czuje najlepiej

Gość ooooooomm
Ale najlepiej jest jak grubsza się nie ubiera wcale :cool:

aaa jeszcze mam tez duzo bluzek nie wiem jak to nazwac, 2warstwowych:) czyli niby jedna bluzka ale ma po bokach doszyte takie trójkąty ze z biusti schodzi dodatkowy materiał i na brzyszku jest luzniej, kiepsko wytłumaczyłam ale się chyba domyslisz o co mi chodzi:P

Gość ooooooomm
DUPA :)

Gość insert delete
jagodzianka o nietoperza ci chodziło ?

insert delete nie, kurde nie wiem jak to wytłumaczyc... hmmm masz zwykłą bluzke z krótkim rękawkiem tak? OKI BLUZKA JUZ MAMY:D kazdy wie jak wygląda :D No i jak jest ta bluzka to drugi materiał jest zszyty tak ze z bocznych szwów idzie az pod pachy i od ramion ku dołowi na krzysz ze między biustem i pępkiem robi się taki trójkąt:D kurde nie wiem jak wyjasnc. Ta druga warstwa jest luzniejsza i fajnie zasłania brzuszek bo biust ładnie się eksponuje w opientym materiale a juz te boczne częsci są luzniejsze:)

powiem to na przykładzie tego bolerka. Te bluzki wygladaja tak jak by było to bolerko, boki bolerka luzne a pod spodrm tak jak byscie mieli wszytą koszulke :) a tak jakby te boki są luzniejsze :) tak mi jest najłatwiej wytłumaczyc jak to wygląda:) są to bluzeczki z grubszym pasem na dole i wychodzi taki trójkat jak na tym bolerku a pod spodem jest koszulka :D jejku ale pogmatwałam http://szafa.pl/c13933376-luzne-bolerko.html Musiała bym drobić zdjęcie swojich :D albo mam takie tez gdzie np jest koszulka i jest dodatkowy materiał ktory się krzyzuje na środku i jest luzniejszy:) takie kombinacje aby fałdki ukryc :P