Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 51 lat

nie ufam nikomu

Polecane posty

Gość mam 51 lat

a facet Niemiec chce ze mna byc, daje mi 500 euro a ja niwe wiem co robic, on jest kawalerem, ja mieszkam od 30 lat w niemczech, co robic, nie kocham go

Gość mam 51 lat
500 euro miesiecznie, zgodzic sie bez milosci ?

Gość to zależy czyyyy
czy masz naturę kurewską czy nie jeśli lubisz się pieprzyć za kasę to się zgódź a jeśli się szanujesz to nie tyle w temacie

Gość dauny ludzie wy
chyba tak, w twoim wieku nic nie tracisz a kena miec nie bedziesz, juz na milosc byl czas a teraz to dogorywanie ;d korzystajmy z zycia i cipek! kobiety górą!

Gość nie bierz bo zaraz bedziesz
myslę skąd to prowo :) Tak tam 2 facetów , kochanek i mąż :D

Gość dhyyiujhygtfre
co to 50 eu

Gość mam 51 lat
nie mam natury kurewskiej, dlatego pytam, jestem po rozwodzie z polakiem 10 lat, samotnosc mi juz doskwiera, starosc idzie nieublaganie, ledwo wiate koniec z koncem, a tu taka propozycja, wczuj sie troche, a nie mlodla 20 letnia, ze moge przebierac wybierac.

Gość dhyyiujhygtfre
500

Gość jeśli sama wiesz lepiej
to nie pytaj ludzi z forum skoro zdecydowałaś to bierz sie za niego a nie udajesz cnotliwą nic niewiedzącą o co kaman zawracanie dupy ot co ...

Gość jeśli sama wiesz lepiej
a póżniej gadają o polakch ze wszystkie to dziwki bo na kasę lecą ... tak jak ty wyraznie napisałaś ze kwesta materialna ma znaczenie bo ledwo wiążesz koniec z końcem ... u mnie też sie nie przelewa z kasą .... na razie się szanuję i nie jestem z nikim z powodu kasy ale jeśli już zdecyduje to na forum nie będę pytać o pozwolenie

Gość mam 51 lat
to nie prowokacja jak wy to piszecie, moja corka przeciwna, urodzona w Niemczech, ma chlopaka , ale ja musze byc matka Polka, syn tez zle patrzy, a ojciec wlasnie mnie zdradzil z moja najlepsa kolezanka, pozniej po 3 miesiacach ja rzucil, byl sam ale sie ozenil z inna Polka. Ja caly czas sama i cierpie.

Gość mam 51 lat
kazda kobieta ktora jest sama wiaze koniec z koncem. Jak wezmie niekochanego to musi byc kurwa ???