Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemoge.......

Mam za dużo ubrań i butów. Czuję się przytłoczona

Polecane posty

Gość niemoge.......

ale ich nie wyrzuce bo mi szkoda, mysle sobie ze jeszcze je zaloze. Tragedia. Chcialabym byc minimalistką

Gość onazakochana
to podziel się ;)!!

Gość kurdeczko
musiz zmienic nastawienie i probowac minimalizowac mienie :) jest na ten temat wiele ksiazek, poczytajj, zobaczysz jak fajnie zyc w malej ilosci towaru naokolo siebie :) malo i tylko to co naprawde bardzo lubisz i chcesz :) wiem po sobie :classic_cool:

Gość Hujnn
Ja znalazlam na to sposob ...wynioslam ich czesc do piwnicy i dalam rodzinie i przyjaciolom.

Gość kopyrkooo
Mam tak samo - próbowałam zrobic porządek w szafie - co prawda 2 worki mniej tego ale nadal się nie mieszczę. Szkoda mi wyrzucać - to za obcisłe - ale przecież jestem na diecie i chudnę, to 2 rozmiary za duże, ale przecież kiedyś przytyje na starość ( co z tego że pewnie będę miała inny gust). To ładne ale nie krój dla mnie, ale czy wyrzucać nową rzecz o dobrym rozmiarze tylko dlatego, że krój się nie podoba?? Szkoda - więc leży choć i tak jej nie założę. Miałam fioła na punkcie luźnych rzeczy - wszystko dosłownie pływające ogromne - potem łączyłam luźne bluzki z dopasowanymi sweterkami, a teraz tak mi się przejadły że nie mogę na nie patrzeć i szukam czegoś " w sam raz" dopasowane ale nie opinające. A za pół roku znów będę chciała luźne i tak w kółko. Dlatego niedługo utopie się w ubraniach - nie wiem co będzie mi się podobało za pół roku. Poza tym szkoda wyrzucać nowych niespranych rzeczy niekiedy nawet z metką - a to zakup bez mierzenia w pośpiechu, a to prezent nie do końca udany. Mówię sobie będę chodziła w tym po domu, ale tyle jest juz bluzek "po domu" że mi do końca życia starczy a i tak najchętniej ubieram się w ciepłą piżamkę, szlafroczek, a bluzeczki, spodenki leżą i czekają na lepsze czasy...

Gość OHHHOOOOHOOHO
to nie wywalaj ich ja ci szkoda ALE WYPIEERRDDOLL TO W KOŃCU ŻEBY SYFU NIE BYŁO!!!!!!!!!

Ja co wiosnę robie porządki w szafie i wyrzucam wszystko czego nie ubrałam w poprzednim roku :) i jeszcze się nie zdarzyło żebym potem żałowała, że cos wyrzuciłam

Gość kurdeczko
ale po co wyrzucac? nie lepiej oddac dla biednych? albo nawet sprzedac za grosze na allegro lub ebayu?