Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochanka Franka

Znajomy zablokowal byle dzieci na FB

Polecane posty

Moj /nasz znajomy zablokowal dzieci z poprzedniego malzenstwa na fb.Mimo ze tego "nie widac" to jednak wiadac.Dostal wiele przykrych komentazry do "znajmomych" Wlasciwie tych ,ktorzy nie znaja "relacji"a wlasciwie tylko problemow ze strony ex i dzieci. Facet chce zyc spokojnie,jest po rozwodzie z nie swojej winy(sa na to namacalne dowody) Ma zone i dzieci.Jednak przeszlosc w postaci ex i dzieci goni go juz dekade. Zal mi chlopa,zal mi jego rodziny,bo kazde zdjecie z wakacji konczy sie w sadzie

Gość zenekkkkkkkkk
Jeżeli jest tak jak z tym FB to trzeba sobie zrobić test na uzależnienie od internetu.

Gość Dogdogdog
Przegial z tymi dziecmi

Gość heloiza999
Idz sie zalic gdzie indziej stara wyw** najpeiej na po rozwodzie albo po 40stce

Gość już nie mogli znieść Twojej
"byłe dzieci":D:D:D wtf?

ehhh Heloiza,przed chwila bardzo ci sie podobaly moje stopki,rozmawialas inteligentnie a tym temacie wychodzi z ciebie prostaczka ktora nie potrafi zrobic zadania domowego na czas. Przeraza mnie dennosc twoja i innych,ktorzy zakladaja ze to moja sytuacja mimo ze napisalam "znajomy". dochodze ze najgorszy skurwysynski maz i ojciec jest niewinny w porownaniu z kurewskimi babami. Tak,teraz jestem pewna ze facet maial racje i rozum odgradzajc sie od przeszlosci.W koncu MA PRAWO ukladac sobie zycie jak chce i z kim chce :P