Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zalamanamamusia

mamy aniolkow wspierajmy sie

Polecane posty

Gość 93473459490
Przykro mi :(

Gość bezsenne noce
Mam nadzieje ze wziełas ciałko i godnie pochowałaś. Jeszcze odszkodowanie i urlop za śmierc dziecka,pamietaj! Ja rozumiem,ze jest ci zal,ale uwierz-natura wie co robi! lepiej teraz niz jak by zmagqło ci 5tyg. zrob podstawowe badania i idź dalej! nie zakładaj tego typu tematu, bo wpadniesz w depresje.

Gość bezsenne noce
Jakby zmarło ci5tyg niemowle*

Gość BoŻycieWieleMaTwarzy
ojej :( bardzo mi przykro.. wiem co czujesz, przerabiałam to moze nie osobiscie ale w najblizszej rodzinie 2 razy :( trzymaj sie ! wiem ze słowa nic nie pomaga w tym co sie stalo ale staraj sie zyc dalej, musisz byc silna i nie poddawaj sie :*

Gość BoŻycieWieleMaTwarzy
a poza tym to ja juz gdzies tu widzialam taki temat, poszukaj w google, moze tam kobiety jeszcze sie wypowiadaja

Gość bezsenne noce
no ok,ale po co ci grob? Bedziesz myslec i rozpamietywac. Dokładnie na 05.05 miałam termin w 1ciazy. Moje dziecie mialoby roczek. Wstałam nakarmic mojego synka-ma 3m-ce - jest uroczy i kocham go najmocniej. I wiesz co? Niewyobrazam juz sobie zycia bez niego. A gdyby nie tamta strata jego by ne było- w maju zaszłam w ciaze. Takze-tak poprostu mialo byc. Nie płacze,nie rozpamietuje tego jako śmierc dziecka. Jestem mama 3miesiecznego szkraba,a nie 10tyg zarodka!

Gość gfgffyyyfyfyfyfy
poroniłam fasolke w 3 tygoniu ciązy a yo przecież było już dziecko

Gość Noxelia
ANiuołek? toż to mały poganin był :o🖐️

Gość zwalczaj randap bo to z
tego powodu poroniłas Badania niemieckie wykazały niezbicie, ze nawet ludzie ktorzy nic z rolnictwem nie maja wspolnego, sa narazeni na toksyczne zwiazki pochodzenia rolniczego. Innymi słowy, głoszone przez głownego producenta GMO firme Monsanto oswiadczenia, ze ich produkty nie sa szkodliwe jest co najmniej naduzyciem. Jak stwierdzili niemieccy naukowcy, kazda probka moczu pobrana od mieszkanca Berlina jest skazona glifosatem w ilosci ok. 2000% powyzej dopuszczalnej normy zawartosci tego herbicydu w wodzie. W organizmie człowieka nie powinno go byc wogole. Norma jest 0. Okazuje sie, ze to swinstwo wchodzi do roslin i ludzie oraz zwierzeta zjadajac rosliny wchłaniaja herbicyd. Wg tych niemieckich badan: Glifosat wszedł do populacji ludzkiej w ciagu ostatnich 10 lat w zwiazku ze zwiekszeniem jego obecnosci w zywnosci, miesie, mleku, warzywach i owocach oraz ziarnie. Glifosat znajdujac sie w genetycznie modyfikowanej soi wchodzi do łancucha pokarmowego zwierzat i ludzi jako jeden z wiekszych czynnikow ryzyka . Badania wykazały, ze glifosat działa poprzez hamowanie enzymu zwanego syntaza EPSP, ktory jest niezbedny do wzrostu roslin. Powoduje wady wrodzone u zab i zarodkow kurzych w stezeniach znacznie nizszych anizeli te stosowane w rolnictwie. Wady te to głownie deformacje czaszki, zahamowanie rozwoju mozgu, uszkodzenia rdzenia kregowego. Z niewiadomych blizej nam powodow urzednicy Unii Europejskiej ustalili dopuszczalne normy skazenia tym herbicydem na poziomie 20 mg/kg. Badania natomiast wykazały w roslinach i produktach paszowych stezenie ok. 17 mg/kg, czyli bliskie wartosci granicznej. Zmiany u badanych zwierzat wystepowały przy stezeniach 10 razy mniejszych tj. ok. 2 mg/kg. Badania wykonane w 2009 roku wykazały, ze nawet rozcienczenie Randapu 100 000 razy powodowały smierc ludzkich komorek w ciagu 24 godzin. Randap w przewodzie pokarmowym niszczy naturalna flore bakteryjna. Jakie sa więc konsekwencje takiego trucia? Stwierdzono, ze RANDAP moze powodowac zaburzenia hormonalne, uszkodzenia DNA, zaburzenia rozwojowe płodow. Jest neurotoksyczny, moze powodowac raka. Monsanto tylko w ciagu 3 kwartałow zarobił na czysto blisko jeden miliard dolarow. I powstaje pytanie. O szkodliwosci tego preparatu jest głosno na swiecie. Jego szkodliwosc wykazuja badania francuskie, niemieckie, szwedzkie, angielskie, hinduskie itd. Tylko polscy eksperci i urzednicy cichutko, cichutko, przeczekac nic sie nie dzieje. Wciaz stara maksima Gogola: tisze jedziesz dalsze budiesz ma ogromne znaczenie w tej turansko- bizantyjskiej gromadzie. Tylko dlaczego społeczenstwo ma finansowac i utrzymywac takich ekspertow? Przeciez chłopcy z ABW, CBA i pokrewnych słuzb takze musza jesc i ich dzieci musza jesc...

Gość zwalczaj randap bo to z
randap jest w rzepaku a z tego robi sie olej i margaryny

Gość ale o co ci chodzi?
nie rozumiesz, że na to forum nie przychodzą ludzie z takimi problemami? tyle osób ci to już napisało.

bo najlepiej gadac o cpaniu piciu seksie i staraczkach po 40 prawda?? nie umiesz czytac?? nie masz nic do powiedzenia to wyjdz.

Gość ale o co ci chodzi?
akurat nie gadam na żaden z tych tematów (w przeciwieństwie do ciebie pod innymi nickami) a jak ci się nie podobaja moje wpisy to ich nie czytaj.