Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rav

Odeszła po 15 latach

Polecane posty

Gość rav

Pokrótce moja historia! Poznaliśmy się jako gówniarze. Wiadomo jak to jest jak para zna się tak długo. Krótki rys psychologiczno-społeczny. Ja z dzielnicy robotniczej o na tak samo (ale z lepszego domu). Ja nie wierzący on a wierząca. Itp. To była wielka miłość (właściwie taka filmowa:) Poznaliśmy się przez znajomego po wyjeździe do Sanktuarium (tak byłem tam nie wiem po co:) Później spotykaliśmy się we 3 i po prostu się w sobie zakochaliśmy (właściwie to ja w niej - ona nigdy nie wiedziała co do końca czuję- choć mówiła mi, że bardzo mnie kocha potrzebuje itp). Później na kolejnym wyjeździe już właściwie byliśmy razem. Ja oczywiście po pewnym czasie przekonałem się do religii. Ona okazałą się demonem seksu i w tych sprawach było super. Niestety jako, że byłem biedny, a ona też (choć nie tak jak ja) zaczęły się problemy. Nie będę tu opisywał wszystkiego, ale ja po skończeniu 2 studiów nie mogłem znaleźć pracy, choć oczywiście pracowałem wszędzie i miałem nawet własna działalność. Po 15 latach takiego stanu (choć oczywiście myśleliśmy o wspólnej przyszłości itp) nie mogła już tej biedy wytrzymać. Po prostu znalazła lepszego (bogatszego) i już nie jesteśmy razem. Ja tęsknie wariuję itp, ale twardo nie dzwonie do niej. Powiedziała, że kocha nas obu i wróci do mnie (?)

Gość tgthyyyyyyy
nudne, znajdz sobie jakąs starsza i bogata bedzie ci wierna i ciebie tez utrzyma bo w tym kraju nigdy nie dorobisz sie

Gość rav
Trudne czy nudne:) ?

Gość ile teraz macie lat
trochę jej się nie dziwię, bo samą miłością nie da się żyć

Gość rav
Ja tez w sumie nie:) Mamy dużo lat wiek 17-18 się poznaliśmy:)