Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany nieszczesliwy

Ciężko jest

Polecane posty

Witam. Ktoś z Was miał powrót do byłej? Stoje przed takim problemem i nie wiem co robić. Ona zostawiła mnie dla innego jak to mówiła zauroczyła się i to jeszcze w moim kumplu. Wiedziałem że to się szybko skończy i że będzie chciała wrócić ale myślałem że na to nie pozwole lecz strasznie ją kocham i tu jest problem

nie odgrzewa sie starego kotleta;/ laska zostala na lodzie wiec naturalnie ma ciebie w odwodzie dopoki nie trafi sie cos jej lepszego - w koncu juz raz tak zrobila a ty -wracajac - pokazales jej ze sie na to zgadasz;/ stare jak swiat;/

Gość para pa pa para
Miałam taką sytuację, wróciliśmy do siebie, teraz jesteśmy małżeństwem 6 rok. Ta sytacja wiele nas nauczyła, jesteśmy szczęśliwi, życzę też powodzenia!

Ehh no właśnie stare jak świat a dalej to dotyka ludzi. Myślałem że mnie to nie dotknie bo jestem raczej pewny siebie i jak mówie tak robie a w tej sytuacji się tak zagubłem że masakra. Jak była z tamtym przez dwa miesiące czasem z nia rozmawiałęm i po zerwaniu z nim kontakt nadal utrzymujemy tylko że ttroche bliższy bo czasami nawet się spotkamy. Kocham ja ale nie wem co zrobić :(

Suytuacj była podobna? Też zostawił czy zostawiłaś dla kogoś bliskiego? Z tym właśnie nie mogę się pogodzić bo cały czas mam myśli jak się zachowywali przez ten czas jak byli razem jak uprawiali sex itp. :(