Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deduś

Problem

Polecane posty

Gość deduś

Witam nie lubię takich problemów ale może ktoś coś podpowie od roku nie śpimy razem nie rozmawiamy prawie nie pijemy kawy a o oglądaniu jakiś programów czy filmów to można zapomnieć. Ona woli godzinami gadać z koleżankami które są rozwódkami i chyba w dupie maja to że ktoś chce mieć normalna rodzinę . Do tego czy to jest normalne aby kobieta zamężna mająca dzieci chodziła spac do koleżanki oglądć filmy i jakieś wesela dla normalnego faceta to jest coś nie tak chyba je ktoś woli towarzystwo koleżanek które maja mnóstwo wolnego czasu i nie liczą się z tym że ktoś ma go mniej i jest w normalnym związku.Do tego zasłania się przedemną nie można nawet popatrzeć jak wspaniale wygląda a jest atrakcyjna kobietą.jak możecie to doradżcie coś co z tym fantem zrobić bo ja już powoli mam dość człowiek jest normalny i chciałby normalnie żyć

zakładamy ,że nikogo nie ma.Więc znudziła sie tobą,zyciem z tobą,koleżanki pokazują jej inny świat,może nie wyszalała sie za młodu?Jedynie co możesz zrobic-małodrastycznego,to bierz dzieciaka,dzieciaki i sam wychodź na spacery,znikaj -zobaczysz ,czy wogóle sie zainteresuje co robisz,robicie.Potem dalsze kroki,na poczatek miesiąc takiego czegoś.

Gość zielonazajączka
dzięki takim psiapsiółkom w krótce dojdzie do rozwodu , znam taki przypadek

Gość samotny Egon
wina nigdy nie leży po jednej stronie może z tobą jest coś nie tak tylko nie chcesz całej winy wziąść na siebie wolisz obwiniac druga osobe?

Gość znam sie na rzeczy
dedus, moj brat tak mial i wiesz co, rozwod bez jednej lzy, kolezanki i kochanek(KOCHANEK, powtarzam! bo jakby nie zaprzeczala to musi byc w to wmieszany jakis "obcy ruchacz") staly sie wszystkim, brat stracil wszystko...u ciebie bedzie to samo jak tego w pore nie przerwiesz.

Gość eddie styks
facet podaj mi namiary do twojej laski chetnie wybadam sytuacje:classic_cool: moze uda mi sie ja wyrwac jak sie okaze fajna dupcia

Gość gość997
Nie jest to normalne.Ja bym chyba na Twoim miejscu jakieś śledztwo przeprowadził, jak masz kasę a nie masz czasu to zatrudnij jakiegoś detektywa niech wybada co ona robi jak jej niema wbrew pozorom nie są to jakieś kosmicznie drogie usługi. Sprawdź jej kontakty w komórce, czy do "koleżanek" idzie bardzo odpicowana ... długo przegląda się w lustrze. Jeśli tak ..to po co dla psiapsiółek by się upiększała ...wiadomo baby lubią też dobrze wyglądać dla bab ale bez przesady. Alkohol jakiś tam spożywają?