Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewnaniczego

mój chłopak imprezuje a ja...

Polecane posty

Gość niepewnaniczego
śpi po imprezie.. nie raz spaliśmy po imprezach prawie do wieczora.. ;p to chyba normalne.. :)

Gość hjijijii
to raczej prowo! przecież nie można być tak głupim!

Gość lfkslf
to teraz też pewnie śpią z laską :D

Gość niepewnaniczego
a weźcie ludzie sami jesteście głupi.. to że chlopak nie pisze nie znaczy od razu że zdradza.. nie mieżcie wszystkich swoją miarą bo nie każdy jest tak zaklamany i obłudny... ;p pozdro Wam

Gość niepewnaniczego
a weźcie ludzie sami jesteście głupi.. to że chlopak nie pisze nie znaczy od razu że zdradza.. nie mierzcie wszystkich swoją miarą bo nie każdy jest tak zaklamany i obłudny... ;p pozdro Wam

Ja zawsze wstaję do 9, raz chyba spałem do 9:30. Tak mają porządni ludzie.

Gość Lidua
Rany boskie, ludzie, ile Wy macie lat?? Co jest dziwnego w tym, że chłopak wychodzi gdzieś z kumplami, bez dziewczyny?!?! Wy czasem nie macie tak, że chcecie spędzić chwilę bez tej "drugiej połówki", z własnymi przyjaciółmi, we własnym świecie?? To jest chyba normalne, zdrowe i tylko głupie 15-latki mogą robić chłopakowi wyrzuty o to, że chce gdzieś pobyć bez jazgoczącego towarzystwa damy swego serca. Jak ma dziewczyna zaraz maturę i czuje, że się musi uczyć, to niech się uczy, towarzystwo faceta w niczym by jej nie pomogło (już ja wiem, jak wygląda taka wspólna nauka :P:P). A co ten biedny koleś ma robić? Siedzieć i się patrzeć w ścianę?? Powiem z doświadczenia, że jeśli się szanuje potrzeby drugiej osoby i nie trzyma się jej jak krowy na postronku albo psa na łańcuchu - to się opłaci wszystkim. Szanujmy się i traktujmy drugą osobę tak, jak sami chcielibyśmy być traktowani :D

Gość niepewnaniczego
serdecznie Ci gratuluję jeśli uważasz, że po tym o której ludzie wstają można określić czy sa porządni... hahahah.... teraz będę brała to pod uwagę aby przypadkiem nie obracać się w nieodpowiednim towarzystwie. :)

Gość niepewnaniczego
Lidua dziękuję... :) cieszę się, że w końcu ktoś myśli podobnie jak ja a nie wmawia mi że chłopak na pewno mnie zdradza... ;d

Gość Lidua
No proszę Cię....;) ja rozumiem, że człowieka szlag może trafić, jak musi siedzieć w robocie albo nad książkami, a wszyscy wokół balują, no ale takie jest życie ;) matura to tylko parę tygodni:)

Gość Lidua
Poza tym jestem zdania, że im więcej ograniczeń będziesz stawiać facetowi, tym on bardziej będzie się starać, żeby się od nich uwolnić. I po co psuć sobie krew? A że się nie odzywa...? Może poprostu nie chce Ci przeszkadzać albo tak zabalował, że nie wie jeszcze, w którym wymiarze się znajduje :P

Gość i co dalej spi?
;)

Gość niepewnaniczego
przed chwilą dzwonił powiedział co i jak :) dzięki na prawdę bo wiesz inni to tylko próbuja mnie zdenerwować czy coś.. ;d kiedyś owszem byłabym zla i wkurzona ale stwierdzam że to zla droga i fajnie że mnie rozumiesz :)

Gość Lidua
Obstawiam, że średnia wieku tych wszystkich mądrali to 16 lat :P Jeszcze dobrze gili spod nosa nie potrafią wytrzeć, a już się na życiu i na związkach znają ;)

Gość niepewnaniczego
hahahahah... ;d świetna jesteś :) piona

Gość kokaina123356
mam 21 lat moj chłopak 20, ja w lo on w technikum :D jestesmy ze soba 5 lat :) i od samego poczatku zwiazku wychodzilismy razem i osobno, jak ja mialam mature on siedzial z kumpalmi teraz on ma majówke a ja siedze z dziewczynami wychodzimy.. daj spokoj jestes widze ogarnieta życze Ci takiego stazu jak u mnie i mniej zazdrosnych ludzi :D moje koelzanki nie moga tego pojac jak moge "puszczac" faceta ale ja własnie chce miec faceta a nie pieska wiec tak jak i ja tak i on, mamy prawo do wyjscia :) głowa do góry :D tez sie denerwowałam ale nie ma takiej potzreby :*

Gość kokaina123356
on teraz ma mature a ja mam majówke :D *

Gość niepewnaniczego
widzę że sa jeszcze normalni ludzie.. ;) dzięki