Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszynka84

Kochał ale pod wpływem rodziny sumienia zostawił? Wróci?

Polecane posty

Gość specjalna ....
znam jedną szmatę która rozbiła rodzinę,wydzwaniała sucz do jego żony,która szybko ją zdemaskowała i wieść niesie po okolicy jaką kurwą się okazała, wstyd i hańba czy chcesz by cię tak okreslano i byś była na ustach wszystkich?

Gość mężatka na 100%
dfvfvfs pieprzysz jak potłuczona niedowiarku

Gość o kurwaaaa
a Ty tylko pijesz...bo popijal nie czesto ale pare piw na wieczor lubial xxxx :D PADLAM

formalnie - nieformalnie małżeństwo jest małżeństwem . A moralny człowiek po pierwsze nie zrywa danego słowa , a jeśli zrywa to zakańcza poprzedni związek zanim zaangażuje sie w następny . i katolicyzm nie ma tu nic do rzeczy .

Gość dfvfvfs
jedynym przeciwskazaniem dla waszego bycia razem jest fakt, że typ chyba cie nie kocha. zresztą sam powiedzial ci, ze nie wie, co czuje. on sie nie odzywa, a ty usychasz. to pewne, ze ty darzysz go wiekszym uczuciem niz on ciebie. slub formalny w tym przypadku nie jest zadna przeszkoda, bo oni i tak nie zyja ze soba "co katolicyzm robi z ludzmi" - dobrze napisane. nie chce mi sie wierzyc, ze sa tu do tego stopnia chore psychicznie osoby, ze popieraja malzenstwo ZAWARTE WYLACZNIE DLA KORZYSCI MAJATKOWYCH. przeciez w takim wypadku PRZYSIEGA MALZENSKA JEST GOWNO WARTA. nawet bardzo wierzacy katolik potrafi to zrozumiec, ale tutaj pisza fanatyczki, ktore najwyrazniej maz dawno w dupe kopnal dla kochanki, dlatego sa tak przewrazliwione. bo inaczej tego sie nie da wytlumaczyc

a skąd ty wiesz z jakiego powodu ten facet i jego żona wizeli ślub ? dla jakich korzyści majątkowych ? skoro facet nie ma stałej pracy ? korzyści majątkowe pasują do twojego wyobrażenia o ślubie kochanka autorki ? :D

a przysięga małżeńska jest gówno warta dla tych których słowo jest gówno warte - proste ?:) proste . no i oczywiście dla gimnazjalistek :D

Gość dfvfvfs
jego żona leciała tylko na kasę. czytać nie umiesz?

Gość dfvfvfs
ale rodzice mają. poza tym laska może była z patologii (przynajmniej jej puszczalskie zachowanie na to wskazuje) to nawet średnio zamożny wydałby jej sie bogaty

Gość jjkkkkkl
ja tez mam 29 lat :D i wiesz co ci napiszę, że on wcale nie chcial rozwodzic się z żoną, on cie chcial tylko poruchac, zabawic się toba, a ty mu dalas dupska, wiec wykorzystal to, zabawil sie, a teraz grzecznie wraca do żony... ja tu nie widzę żadnej filozofii i dziwi mnie, że moja rowiesniczka jest taką idiotką :O

Gość chyba zakłuło kochankę?
ktore najwyrazniej maz dawno w d**e kopnal dla kochanki, dlatego sa tak przewrazliwione. bo inaczej tego sie nie da wytlumaczyc czy jestes ze specjalnej? chyba tez to przerabiasz...

Gość jjkkkkkl
ty masz poziom umyslowy 15 latki... bo on mówił, że jej nie kocha :O mowil tak zebys mu dupy dala, zeby sie zabawic, boże jaka ty jestes glupia... kruszynka? pewnie mialas na mysli rozmiar swojego mozgu... faktycznie taka kruszynka twn twoj móżdzek.

Gość dfvfvfs
nie, nie przerabiam:) napisałam wyraźnie: KOLEŚ NAJPRAWDOPODOBNIEJ NIE KOCHA AUTOTRKI- i to jedyne przeciw, bomalzenstwo z puszczalska sie nie liczy. baba sama go zostaliwla, a psychole obarczaja wina autorke.

ale na jaka kasę ? kasę jego rodziców ? a odkąd to kasa przechodzi z teściów na synową ? :) i " poleciała na kasę " bo jej tak chłopina powiedział , a co jej miał powiedzieć ? że ja kochał jak sie pobierali ? że teraz kryzys mają i on zamiast pomagać to szuka kochanki ?:D

Gość chyba zakłuło kochankę?
jjkkkkkl masz rację,facet chciał posuwać ,a ze chętna napatoczyła sie kochanica pisze o forsie,bo tylko to ją interesuje

Gość dfvfvfs
w tym wszystkim poszkodowana jest wlasnie autorka, a nie rodzina, ktora na dobre od dawna juz nie funkcjonuje

bomalzenstwo z puszczalska sie nie liczy. :D:D:D liczy się , liczy :) to tylko małolatki myśla ,ze wystarczy focha pokazać i już - po sprawie .

Gość dfvfvfs
oczywiscie, po czesci sama rowniez jest temu winna przez swoja naiwnosc

nic nie woiesz dzieweczko o tej rodzinie . wiesz to co napisała autorka a co jej samej powiedział kochanek . A co miał jej powiedzieć ? że wszystko ok a tylko sobie niezobowiązującego seksu szuka ? :D

Gość dfvfvfs
"to tylko małolatki myśla..." nie interesuje mnie co myslisz ty i twoi rowiesnicy

Gość kruszynka84
No tak tylko nie ruchalismy sie...przyjaznilismy poznawalismy sie byly czule gesty planowalismy wspolzyc ale on twierdzil ze jak jestem nie gotowa to nie bedzie naciskal bylo normalnie jak chlopak z dziewczyna nigdy na to nie nalegal normalnie az zaskakiwal...zona z patologii tak a on...normalny jedynak bez kolegow taki samotnik...dawal jej szanse powrotu mimo ze ta szalala wyzywala klamala nie wiem...ja nie wierze ze ona chce wrocic do niego za bardzo nim gardzi co chce w taki sposob osiagnac jego rodzic ejej nienawidza ale opinia katolicy dziecko musi miec ojca ona moze sie kurwic ale zejsc sie trzeba dla otoczenia pojebane...usycham tak...a on...milczy nie napisze do niego po co choc korci...mowi ze cos kombinuje ze wycofala ale to jest chore jak kocha to po co ku...czeka na kolejny jej ruch...mowil ze nie slucha rodzicow rodziny 32 letni facet a...prawda jest inna...boze pomozcie mi a nie od kurw wyzywajcie...

napisz , napisz , prześpij sie z nim , jak ise okaże ,ze jesteś w ciąży zniknie jak kamfora , żona stanie sie tą cudowną i jedyną a to tylko przelotny kryzys był ... A ty założysz temat " kochanek mnie zostawił jak zaszłam ciążę " jeszcze chcesz jakiejś pomocy ?

a swoją drogą jak na taka wartościowa kobietę na jaka sie kreujesz twoje słownictwo wiele pozostawia do życzenia . " ruchaliśmy sie " ?! boszszsz .....

Gość i jak tu takie k... tolerować
dfvfvfs w tym wszystkim poszkodowana jest wlasnie autorka, a nie rodzina, ktora na dobre od dawna juz nie funkcjonuje; i znasz to,bo czuc cię z daleka rodzina nie funkcjonuje ,tylko jakieś ścierwo ....m.in takie jak ty ,co to od dawna zakotwiczyło sie w jakieś rodzinie i rozkłada nogi cudzemu mężowi daj sobie spokój dziwko,na wyprostowanie ciebie jest juz za póżno matka nie dała rady

Gość dfvfvfs
i jak tu takie k... tolerować jak tam sprawa rozwodowa? o ile mlodsza kochanka meza?

Gość i jak tu takie k... tolerować
do mnie pijesz ? jaka sprawa rozwodowa? nie czaję

Gość Kruszynka84
Ok wszystko się wyjaśniło :) dzięki.