Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

załamana i rozczarowana :(

Polecane posty

chłopak, który mnie zaintrygował okazał się nie być tak ładnym jak przypuszczałam ;((( pewnie do tego jest niższy ode mnie ;( ja prdl ;(((((((!!! a juz myslalam,że mi sie uda :(

to zupełnie nie to....teraz już nie wiem jak z nim rozmawiać, bo nie czuję ekscytacji towarzyszącej moim wyobrażeniom o nim... ma za wąskie usta i kilka innych cech np . brak niebieskich oczu. A wydawał mi się taki przystojny ;( juz widzialam nasze randki, happy end i zazdrosc kolezanek :classic_cool:

Gość dżekiczan
"że mi się uda" rozstąpią? oO

stracilam motywację. znowu na pierwszym miejscu jest CMM... do którego nic nie czuję,ale przynajmniej jest ładny. Polacy rzadko są przystojni :( bede sama do konca zycia albo z obcokrajowcem ;(

Pani Czkawka Masz nie pokolei w glowie jesli chodzi o zwiazki z mezczyznami. Ogarnij to bo mozesz miec pozniej problemy.

to ja sie napinałam, byłam dla niego miła a tu takie coś...ale ja go pewnie też rozczaruję :classic_cool: i mam to gdzieś.... to już koniec, idę płakać, wyleje troche łez i schudne :(

Gość dfvfvfs
a co z tym, który jest dżentelmenem, ale nie czujecie się swobodnie w swoim towarzystwie?

ten dżentelmen to M. (Cmm) co z nim...a nie wiem...był miły, ale troche go olałam (nie wiem czemu) poza tym ma dziewczyne, teraz on mnie olewa... jest bardzo przystojny, ale to nie to. jak mam ogarnąć moj stosunek do mężczyzn? :( moge conajwyzej sie okaleczyc - pozbawić wzroku i patrzyć sercem :)

Gość hłehłehłehłe
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5584323 💤 Sama nalezysz do tej wiekszosci o ktorej piszesz bo: 1. Jestes powierzchowna 2. Myslisz tylko o tym zeby kolezanki zazdroscily ci faceta 3. W sprawach emocjonalnych zachowujesz sie jak psychiczna 15sto latka

byłam ciekawa czy z rana jest tu ktoś z nocnej zmiany :D to z koleżankami to autoironia ;D myslalam,że to jasne :classic_cool:

Gość brzózzzka
W Polsce prawie nie ma przystojnych facetów za to pięknych kobiet mnóstwo. Faceci to mają dobrze a kobiety mają przesrane.

Brzozka no niestety taka prawda. Nie ma w czym wybierac. Zawsze polecam innym znalezc faceta skadkolwiek indziej (oprocz azji i afryki) ...jednak postanowilam,ze dam mu szanse :-D jesli ma dobre serce i charakter to czemu nie? A zdjecia nie zawsze mowia prawde. przynajmniej dba o siebie..a jesli ma 170cm ? To co? To nie jego wina,ze ja jestem mutantem i jestem za wysoka dla przecietnego Polaka :-(

Gość ;km
w polsce moze i jest sporo ladnych kobiet, ale za to w debilizmie, kurewstwie, pustocie i materializmie nie macie sobie rownych :D

Gość Madame CebuIka
up

Gość (nie)normalny
bardzo ładna

Gość kolezanka ze studiow
tak to ona :)