Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama pyta mamy

Czy uprawiacie seks oralny i analny? Jestescie zadowolone ze swojego seksu?

Polecane posty

Gość mama pyta mamy

Pytm z czystej ciekawosci, nie musicie wiec pisac na czarno. Wypowiedzcie sie tylko czy uprawiacie taki seks i czy wasze zycie erotyczne jest udane.

Gość głupoty gadasz
seks oralny tak. Analny nie bo jakos mysl o nim nie napawa mnie optymizmem ( zresztą czytałam o skutkach ubocznych ) a poza tym mam hemoroidy. Moje życie seksualne jest całkiem udane.

Gość Jbkv j hv km
Tak. Seks oralny jako grę wstępna, anal nie często. Ale raz w miesiącu raczej tak. Moje życie seksualny jest mega udane. Ale dlatego ze obydwoje lubimy kombinować, i bawić sie seksem.

Gość mama pyta mamy
dzieki za odpowiedzi i czekam na dalsze:)

Gość Jbkv j hv km
A moze autorko i ty napisz.

Gość mama pyta mamy
ja uprawiam seks oralny i analny ale rzadko. Probowalam w wiekszym ukladzie jeszcze przed slubem:P

Gość nie_podam_stalego_nicka786
oralny uwielbiamy oboje, analnego próbowaliśmy i niespecjalnie nam się spodobało

Gość seniora meeda
a faceci chetnie robia wam minetke skoromowa o seksie oralnym i jak czesto ?? bo moj to tylko zebym laske zrobila a jemu mnie to juz sie nie chce

Gość seniora meeda
i w rezultacie robi mi raz na pol roku ,a ja mu laske przy kazdym seksie ...:/ zawsze wymowka ,ze jemu juz stoi i chce wejsc we mnie

Gość ja oralny tak, anal nie
moj mi robi minetkę i to często ale ja sie lekko krępuję bo gdy jestem mocno podniecona to strasznie dużo płynów mi sie wylewa...

Gość hnjfde
Anal to nie jest seks tylko zboczenie, dupa służy do srania, nie wiem kim trzeba być żeby widziec w niej obiekt namiętności i dawać sobie wkąłdac tam fiuta. Oral może być ale nie facefucking bo to jest obrzydliwe i upadlające.

Gość mama pyta mamy
minetke robi:P Ale ja czesciej go zaspakajam oralnie, tylko, ze to wynika z tego, ze loda mozna zrobic wszedzie praktycznie a ja jestem nienormalna:D

Gość hehe :))))))))))))))))
jak to powiedziała Samantha z Seksu w wielkim mieście " dziura to dziura"

Gość seniora meeda
ale to minetke robia wam sami z siebie czy im musicie mowic zrob mi itd ??

Gość mama pyta mamy
sam robi czasem ja mu powiem. To zalezy. A co do upodlania to kazdy ma swoje upodobania i to co dla jednego jest upodlajace dla drugiego moze byc podniecajace:P

Gość w ogóleeeee
nie uprawiamy seksu od prawie 2 lat czyli odkąd zaszłam w ciążę :( Mój mąż ma mnie w dupie i traktuje wyłącznie jak matkę swojego dziecka a nie żonę i kochankę :( Brak słów, jeszcze kiedyś będzie tego żałował jak tylko synek trochę podrośnie... :/

Gość w ogóleeeee
idzie nam dziewiąty rok bycia razem- to tak nawiasem mówiąc. Wcześniej seks był baaaardzo udany, uwielbialiśmy się kochać :(

Gość wielki mi cos
tak!uwielbiamy seks obydwoje,codziennie;))) anal rzadziej bo musze sie do tego dobrze przygotowac;) mam nadzieje,ze sie to nigdy nie skonczy ehh

Gość ghjvvb
u nas rowniez seks bardzo czesto! seks oralny to moj mezczynza bardzo lubi i czesto to robi- oczywiscie lodzikiem tez nie pogardzi ale ja mu za czesto tego nie funduje poniewaz za dobrze by miał:P seks analny to rzadkosc, ja za bardzo tego nie lubie bo na drugi dzien cały czas mi jelita burcza:/ ale czasami zgadzam sie na to,zeby jemu sprawic ta przyjemnosc. chociaz nie powiem potrafi to byc nieraz naprawde mega przyjemne w duecie z palcówka! ale do tego potrzebne dobre nawilzenie!