Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakryczny widok

dziewczyna robiła loda chłopakowi w parku

Polecane posty

Gość masakryczny widok

Jechałam wczoraj do mamy rowerem przez park. Jest taka dróżka mniej uczęszczana przez jakies osoby ale jednak troche osób tamtędy przechodzi. Jade i widzę, że dziewczyna klęczy przed ławką, na której siediz chłopak. w sumie to myślałam, że może but jej sie rozwiązał. ale gdy przejeżdżałam obok to zobaczyłam, że ona po prostu robi mu loda. Zadzwoniłam dzwonkiem a oni zero reakcji. dodam, że mieli może po 16 lat. - tak oceniłam z twarzy chłopaka. Nie wiem co się dzieje z młodzieżą. I to nie jest prowokacja.

Gość dzialanie praktycznie
W kiblu w markecie też się fajnie bawią i jeszcze im muzyczna z sufitu leci.

Gość koleżance rodzice robili
wybralismy się niedawno tak z ciekawości na impreze gdzie ludzie byli młodsi od nas o jakies 6 lat. Po kątach rozpusta - seks w kątach, w ubikacjach. Do kolegi podeszła małolata i powiedziała, że jak postawi jej drinka to zrobi mu loda. Kolega powiedział, że ma spadac bo nie chce się żadnym syfem zarazić. Ale zastanawia mnie co sie dzieje z młodzieżą, co im sie w głowach porobiło?

Gość no co się dziwisz
skoro stare suki, często mężatki pieprzą sie z cudzymi mężami, czego nas uczą? ruchacze wracają podrapani bo stare dziwki pazury maja długie

Gość Często taki wzór dają
rodzice bo oni sami byli nie lepsi tylko teraz jest więcej możliwości , reszta wychodzi z pod dachu rodziców do bólu pruderyjnych więc tu pojawia się sprzeciw i bunt młodych. Młodzi ludzie swoją seksualnośc zaczynają odbierać jako możliwość korzyści od drugiej strony, zupełnie nic nie jest im drogie, warte szacunku, ot za loda dostanę drinka albo może jeszcze coś fajniejszego a za seks to już wogóle może jakieś ekstra ciuchy. Młodzi chłopcy nie wiedzą co ze swoim wackiem zrobić bo seks jest dla nich ważny i dali by się za niego pokroić więc śledzą gdzie tu naiwna młodociana bo taka jest najłatwiejszą ofiarą.

Gość Jakby wszystkim chłopaków
odstrzelili kutasy za seks z nieletnią to byłby spokój bo reszta gąsek nie miałaby z kim to robić.

Gość wielki mi cos
no i co ? taki jest swiat

Gość jasneeeeeeeeeeee
do wielki mi coś - dla Ciebie robienie loda w parku jest normalne?> to może seks na ławeczce wśród pezechodniów tez jest normalny?

Gość wielki mi cos
seks jest dla ludzi! znowu wysyp mocherów czy jak? niedziela w koncu to do kościoła marsz!na tace dawać

Gość mała lodzia
ja tez robie mojemu loda w parku i nietylko,w przymierzalni sie zabawialismy tez,kręcą nas takie rzeczy ,co w tym dziwnego?

Gość Gumka może pęknąć i
wielki mi coś - no jasne że seks jest dla ludzi ale tylko prymitywy robią to wszędzie gdzie się da ;). Ja do kościoła nie chodzę, pruderyjna też nie jestem i nie byłam a ten sporcik lubię jak nic ale robic chłopakowi loda na ławce bym nie robiła bo tak robią dziady które nie mają się gdzie podziać .

Gość do mała lodzia
nie ma to jak brudy z huja na świezym powietrzu nie? Zupełnie inaczej smakuje ;). Syfiara jedna .