Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja K.

mam w domu PODSLUCH!!!! pomocy!

Polecane posty

Gość alicja K.

Mieszkamy z mezem w domu zaraz obok tesciow, nigdy nasze kontakty nie byly rewelacyjne, od dluzszego czasu zauwazylismy z mezem,ze tesciowie wiedza o nas WSZYSTKO! Wiedza o naszym kredycie,o tym ile wynosi rata, o tym ile placimy za rachunki,wiedza o co sie sprzeczamy z mezem,co gotujemy na obiad,kiedy uprawiamy sex,doslownie WSZYSTKO!! Niejednokrotnie przez przypadek w czasie rozmowy sie wygadali a ani ja ani maz nie rizmawiamy z nimi na te tematy!! Nie ma tez opcji,ze podslyszeli np z okna.... jedyna opcja jest podsluch a to calkiem mozliwe bo moj tesc pracowal jako detektyw. Przeszukalismy z mezem caly dom i nic nie znalezlismy a do tesciow ciagle docieraja nowe niusy.... doszlo do tego,ze nie rozmawiamy z mezem o waznych sprawach w domu tylko np idziemy na spacer ...aby miec pewnosc,ze nic nikt nie slyszy... maz jest bardzo zdenerwowany ta sytuacja i jest gotowy pojsc do tesciow i powiedziec co mysli... boje sie,ze zle sie to skonczy, moze zna ktos z was sposob aby znalesc podsluch albo chociaz go zagluszyc??

Gość xzya
Są chyba firmy zajmujące się wykrywaniem podsłuchów.Najlepiej pogadajcie z teściami.Argumenty masz.

Gość sdfssfgs
Na allegro można kupić wykrywacz podsłuchów. :classic_cool:

Gość alicja K.
Mam bardzo duzo argumentow.... sama uwazam,ze najlepsza bylaby rozmowa z nimi ale naprawde obawiam sie meza i jego reakcji. Zreszta to chyba nie jest zgodne z prawem aby dawac komus podsluch? Chcielibysmy inaczej to rozegrac no ale trzeba ten podsluch znalezc...

Gość alicja K.
A ty chyba jestes przewrazliwiona-y bo wszedzie prowokacje widzisz...

Gość alicja K.
Tak wiem,ze sa na allegro wykrywacze,tylko pytanie ktory wybrac aby byl niezawodny? Nie mamy z mezem zadnego doswiadczenia w tych sprawach a przeciez nie bedziemy kupowac kota w worku.

Gość dr. habilitowany
Zacznij gadać że ich zabijesz. Niech słuchają...

Gość tak pisz, pisz dalej te
głupoty

Gość xzya
Przecież to oni postępują nie fair,więc nie powinniście mieć żadnych skrupułów.

Gość mów starej co z teściem
robisz, jak cię grzmoci

Gość uuu wspolczuje
A na policje nie mozecie zglosic ze macie takie podejrzenie?

Gość a pierwsze co to idż
do psychiatry, niech ci leki wypisze, tylko mocne hahaha !

Gość pewnie cię i obserwują
buhahahaha !

Gość ale z Was
idioci

Gość alicja K.
To forum naprawde schodzi na psy... gdybym napisala o 'cyckach', objadajacych dzieciach czy rznela glupka jak niejaki ....22 to mialabym normalne wpisy a,ze czlowiek szuka pomocy to odrazu zjada go od stup do glow. Ide stad,to moj ostatni wpis. Posukam pomocy gdzie indziej.milego dnia.

Gość zbulwersowana weroni
tak, tak pisz o cyckach, kotku :D

Gość kochanie załóż teraz temat
o cycach

Gość gość
Witam, przeszukując pomieszczenie bez specjalistycznego sprzętu, ciężko jest znaleźć nadajnik podsłuchowy. Dobrym rozwiązaniem jest wykorzystanie wykrywacza podsłuchów, który zlokalizuje nadajnik z odległości 1-2 metrów. Co do modelu to najlepiej wybrać odpowiedni do naszych potrzeb, uważam, że nie musi być jakiś drogi z górnej półki, tu podaję kilka modeli do wyboru: www_sklep-seko.pl

Gość Peeteru75
o, ja korzystam z wykrywacza, którego kupiłem właśnie w Seko: www.sklep-seko.pl/wykrywacz-podsluchow-fc-3002-p-46.html i już kilka razy za jego pomocą udało mi się wykryć podśłuchy

dzien w dzien wciskasz z rana stare tematy!? jak sie nudzisz,to moze zrob reczne pranie,mieszkanie wysprzataj!CZUB

Gość Robert786
Wykrywacze mozna kupić już w okolicach 200 zł: www.alfatronik.com.pl/wykrywacze-podsluchow-wykrywacze-podsluchow-c-39_113.html?sort=3a ale wiadomo, im drozszy tym lepszy.

Gość saajgonkaa
tu masz cały dział z wykrywaczami. akurat z takich gadżetów to ja nie korzystam ale kilka innych zamawiałam w tym sklepie, raz robiłam zakupy osobiście i za każdym razem byłam zadowolona. więc łap link https://www.spyshop.pl/wykrywacze-kamer-i-podsluchow-181 i w razie pytań po prostu do nich zadzwoń, na pewno odpowiedzą na wszystkie pytania bo mają kupę cierpliwości a wiem po sobie :P

Gość gość
Są też firmy, które świetnie sobie radzą w przypadku ochrony informacji niejawnych. Na przykład www.agtesserwis.pl. Agtes jest to Serwis z Warszawy, który zajmuje się projektowaniem i wdrażaniem systemów przeciwdziałania inwigilacji. Popytaj, może coś doradzą .

Gość gość
Czy ktoś może polecić jakiś dobry sklep w Szczecinie,gdzie można kupić wykrywacz kamer i podsłuchów? Mam podejrzenia, że jedna z osób przebywająca w moim domu ukryła kamerkę do podglądania.

Gość Katrina

Ja mogę polecić wykrywacz firmy protect, kupiłam na Spyshopie, ale tam tez maja szeroką ofertę, warto popatrzeć. Lepiej sprawdzić czy sa podluchy niz popadać w paranoję 🙂

Gość arko

To idź do Spyshopu. Zobacz sobie na stronie albo zadzwoń, niech podpowiedzą Ci co możesz z tym zrobić

Gość druki
Dnia 5.05.2013 o 15:41, Gość sdfssfgs napisał:

Na allegro można kupić wykrywacz podsłuchów. :classic_cool:

W spyshopie tez, a przynajmniej jest pewność ze profesjonalny sprzęt.

Gość vilon

no dokładnie, też u nich bym brał jakbym potrzebował, ale póki co wszystko mam z allegro bo ich nie znałem..

Gość izabela7925
Dnia 30.03.2019 o 10:18, Gość arko napisał:

To idź do Spyshopu. Zobacz sobie na stronie albo zadzwoń, niech podpowiedzą Ci co możesz z tym zrobić

Mnie w SpyShopie doradzili a miałam sytuację jak z filmu kryminalnego. Masakra. Zaproponowali mi wykrywacz podsłuchów Protekt(protect?) i pomogło. Ale swoją drogą masakra co się dzieje z tym światem....