Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 alicja K.

mam w domu PODSLUCH!!!! pomocy!

Polecane posty

Go艣膰 alicja K.

Mieszkamy z mezem w domu zaraz obok tesciow, nigdy nasze kontakty nie byly rewelacyjne, od dluzszego czasu zauwazylismy z mezem,ze tesciowie wiedza o nas WSZYSTKO! Wiedza o naszym kredycie,o tym ile wynosi rata, o tym ile placimy za rachunki,wiedza o co sie sprzeczamy z mezem,co gotujemy na obiad,kiedy uprawiamy sex,doslownie WSZYSTKO!! Niejednokrotnie przez przypadek w czasie rozmowy sie wygadali a ani ja ani maz nie rizmawiamy z nimi na te tematy!! Nie ma tez opcji,ze podslyszeli np z okna.... jedyna opcja jest podsluch a to calkiem mozliwe bo moj tesc pracowal jako detektyw. Przeszukalismy z mezem caly dom i nic nie znalezlismy a do tesciow ciagle docieraja nowe niusy.... doszlo do tego,ze nie rozmawiamy z mezem o waznych sprawach w domu tylko np idziemy na spacer ...aby miec pewnosc,ze nic nikt nie slyszy... maz jest bardzo zdenerwowany ta sytuacja i jest gotowy pojsc do tesciow i powiedziec co mysli... boje sie,ze zle sie to skonczy, moze zna ktos z was sposob aby znalesc podsluch albo chociaz go zagluszyc??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 xzya
S膮 chyba firmy zajmuj膮ce si臋 wykrywaniem pods艂uch贸w.Najlepiej pogadajcie z te艣ciami.Argumenty masz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfssfgs
Na allegro mo偶na kupi膰 wykrywacz pods艂uch贸w. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alicja K.
Mam bardzo duzo argumentow.... sama uwazam,ze najlepsza bylaby rozmowa z nimi ale naprawde obawiam sie meza i jego reakcji. Zreszta to chyba nie jest zgodne z prawem aby dawac komus podsluch? Chcielibysmy inaczej to rozegrac no ale trzeba ten podsluch znalezc...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alicja K.
A ty chyba jestes przewrazliwiona-y bo wszedzie prowokacje widzisz...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alicja K.
Tak wiem,ze sa na allegro wykrywacze,tylko pytanie ktory wybrac aby byl niezawodny? Nie mamy z mezem zadnego doswiadczenia w tych sprawach a przeciez nie bedziemy kupowac kota w worku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dr. habilitowany
Zacznij gada膰 偶e ich zabijesz. Niech s艂uchaj膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak pisz, pisz dalej te
g艂upoty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xzya
Przecie偶 to oni post臋puj膮 nie fair,wi臋c nie powinni艣cie mie膰 偶adnych skrupu艂贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸w starej co z te艣ciem
robisz, jak ci臋 grzmoci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuu wspolczuje
A na policje nie mozecie zglosic ze macie takie podejrzenie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a pierwsze co to id偶
do psychiatry, niech ci leki wypisze, tylko mocne hahaha !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pewnie ci臋 i obserwuj膮
buhahahaha !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale z Was
idioci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alicja K.
To forum naprawde schodzi na psy... gdybym napisala o 'cyckach', objadajacych dzieciach czy rznela glupka jak niejaki ....22 to mialabym normalne wpisy a,ze czlowiek szuka pomocy to odrazu zjada go od stup do glow. Ide stad,to moj ostatni wpis. Posukam pomocy gdzie indziej.milego dnia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zbulwersowana weroni
tak, tak pisz o cyckach, kotku :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kochanie za艂贸偶 teraz temat
o cycach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, przeszukuj膮c pomieszczenie bez specjalistycznego sprz臋tu, ci臋偶ko jest znale藕膰 nadajnik pods艂uchowy. Dobrym rozwi膮zaniem jest wykorzystanie wykrywacza pods艂uch贸w, kt贸ry zlokalizuje nadajnik z odleg艂o艣ci 1-2 metr贸w. Co do modelu to najlepiej wybra膰 odpowiedni do naszych potrzeb, uwa偶am, 偶e nie musi by膰 jaki艣 drogi z g贸rnej p贸艂ki, tu podaj臋 kilka modeli do wyboru: www_sklep-seko.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Peeteru75
o, ja korzystam z wykrywacza, kt贸rego kupi艂em w艂a艣nie w Seko: www.sklep-seko.pl/wykrywacz-podsluchow-fc-3002-p-46.html i ju偶 kilka razy za jego pomoc膮 uda艂o mi si臋 wykry膰 pod艣艂uchy

Udost臋pnij ten post

dzien w dzien wciskasz z rana stare tematy!? jak sie nudzisz,to moze zrob reczne pranie,mieszkanie wysprzataj!CZUB

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Robert786
Wykrywacze mozna kupi膰 ju偶 w okolicach 200 z艂: www.alfatronik.com.pl/wykrywacze-podsluchow-wykrywacze-podsluchow-c-39_113.html?sort=3a ale wiadomo, im drozszy tym lepszy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kacper2016
Niekt贸rzy radz膮, 偶e mo偶esz kupi膰 wykrywacz pods艂uch贸w taki jak http://www.detektyw-torun.pl/wykrywanie-podsluchow albo skorzysta膰 z us艂ug specjalisty. A mo偶e p贸j艣膰 dalej: za艂o偶y膰 pods艂uch u te艣ci贸w:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 saajgonkaa
tu masz ca艂y dzia艂 z wykrywaczami. akurat z takich gad偶et贸w to ja nie korzystam ale kilka innych zamawia艂am w tym sklepie, raz robi艂am zakupy osobi艣cie i za ka偶dym razem by艂am zadowolona. wi臋c 艂ap link https://www.spyshop.pl/wykrywacze-kamer-i-podsluchow-181 i w razie pyta艅 po prostu do nich zadzwo艅, na pewno odpowiedz膮 na wszystkie pytania bo maj膮 kup臋 cierpliwo艣ci a wiem po sobie :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S膮 te偶 firmy, kt贸re 艣wietnie sobie radz膮 w przypadku ochrony informacji niejawnych. Na przyk艂ad www.agtesserwis.pl. Agtes jest to Serwis z Warszawy, kt贸ry zajmuje si臋 projektowaniem i wdra偶aniem system贸w przeciwdzia艂ania inwigilacji. Popytaj, mo偶e co艣 doradz膮 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy kto艣 mo偶e poleci膰 jaki艣 dobry sklep w Szczecinie,gdzie mo偶na kupi膰 wykrywacz kamer i pods艂uch贸w? Mam podejrzenia, 偶e jedna z os贸b przebywaj膮ca w moim domu ukry艂a kamerk臋 do podgl膮dania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katrina

Ja mog臋 poleci膰 wykrywacz firmy protect, kupi艂am na Spyshopie, ale tam tez maja szerok膮 ofert臋, warto popatrze膰. Lepiej sprawdzi膰 czy sa podluchy niz popada膰 w paranoj臋 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arko

To id藕 do Spyshopu. Zobacz sobie na stronie albo zadzwo艅, niech podpowiedz膮 Ci co mo偶esz z tym zrobi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 druki
Dnia 5.05.2013 o 15:41, Go艣膰 sdfssfgs napisa艂:

Na allegro mo偶na kupi膰 wykrywacz pods艂uch贸w. :classic_cool:

W spyshopie tez, a przynajmniej jest pewno艣膰聽ze profesjonalny sprz臋t.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vilon

no dok艂adnie, te偶 u nich bym bra艂 jakbym potrzebowa艂, ale p贸ki co wszystko mam z allegro bo ich nie zna艂em..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 izabela7925
Dnia 30.03.2019 o 10:18, Go艣膰 arko napisa艂:

To id藕 do Spyshopu. Zobacz sobie na stronie albo zadzwo艅, niech podpowiedz膮 Ci co mo偶esz z tym zrobi膰

Mnie w SpyShopie doradzili a mia艂am sytuacj臋 jak z filmu kryminalnego. Masakra. Zaproponowali mi wykrywacz pods艂uch贸w Protekt(protect?) i pomog艂o. Ale swoj膮 drog膮 masakra co si臋 dzieje z tym 艣wiatem....

Udost臋pnij ten post