Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krawcowa719

Jakim jestem typem urody?

Polecane posty

Gość krawcowa719

Pytam tutaj, bo sama nie potrafię tego określić. Włosy: jak byłam mała, to początkowo miałam ciemne, popielato-brązowe, potem w okresie przedszkolnym zjaśniały mi do takiego jakby ciemniejszego słonecznego blondu, obecnie mój naturalny kolor to taki mysi, popielaty jasny brąz, popielaty ale jednak w zależności od światła czasami przebłyskują cieplejsze refleksy. Teraz mam farbowane, ciekawa jestem jakie kolory włosów jeszcze pasowałyby do mojego typu. Oczy: niebieskie, ze złoto- żółtą obwódką. Oprawa oczu- ciemna ale nie mocno czarna, taka szarawa, popielata. Cera: ciężko powiedzieć. Kiedyś miałam ciemniejszą karnację, teraz raczej jasnawą. Wydaje się być w ciepłym, żółtawym odcieniu ale na zdjęciach z lampą ma odcień chłodny, różowawy. Nie mam piegów. Łatwo i szybko się opalam, na początku na brązowo- czerwono ale szybko opalenizna zmienia kolor na brąz. Jak myślicie, jakim jestem typem urody? Może ktoś jeszcze ma problem z określeniem tego, piszcie, może znajdzie się ktoś, kto się na tym zna :).

Gość JESTES ....
LATO

Gość eweliiiiiiiiina
To mi też pomóżcie proszę. Włosy ciemny blond, prawie szatyn. Oczy szaro-zielone, brwi i rzęsy bardzo ciemne. Cera bardzo blada z jasnymi piegami bardziej widocznymi latem niż zimą. Opalam się na czerwono, ale potem mi to brązowieje. Jestem stanowczo zbyt blada do mojego naturalnego koloru włosów. Najlepiej wyglądam ubrana na czerwono.

Gość ewelinko
mozesz byc zimą

Gość A ja jestem zima prawie
na pewno, ale nie wiem jaki typ zimy, jakis dziwny moze ktos wie skora jasna biala, ale opalam sie od razu na oliwke oczy jasnobrazowe niemal zolte, czarna oprawa wlosy dosc ciemny braz

Gość ja damą, a ty rycerzem
eweliiiiiiiiina Jesteś prawdopodobnie czystą zimą. A ja jestem zima prawie Tez wydaje mi się, że czysta zima, bo w innych przypadkach nie pojawiają się jasno-piwne oczy.