Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miś Wojtek

Legia Warszawa - Lechia Gdańsk, za kim jesteście?

Polecane posty

oczywiście Wielka Legia z Kochanego Miasta , które mnie od zawsze wzrusza - Warszawy , byłego Paryża wschodniej Europy , miasta historycznego w Europie Legia powinna mieć mistrza i będzie bitwa z Lechem Poznań Lechia to historyczny klub prawicowy , ale próbuje się nosić na północy Polski tak samo jak Arka i ich nienawidzę obu :classic_cool:

Gość hahaha same prawiczki
gaworza o pilce wprost jest to niesamowity widok

Wielki Manchester coś słabo gra teraz z ruską mafią - też mi się nie podoba ich poziom

Gość Limonka23851
Za Lechią of course .

hahaha same prawiczki- Bzdura, mnie piłka wcale nie interesuje, bezsensu sport.

Gość jidjkajdkjd
to fakt poziom ligi polskiej jest tak wstrząsający , że nikt już nie pamięta kiedy i kto grał w zasadniczej części ligi mistrzów , na pewno było to w ubiegłym wieku

Lechia to historyczny klub prawicowy x x że co????????????????????? Lechia to stadko patałachów za pół groszy. Aż szkoda tak pięknego stadionu na mecze beznadziejnej druzyny i jej durnowatych kiboli.

Jak pilkarze po 15 minutach przestaja biegac, a zaczynaja chodzic, to nie bedzie dlugo polskiego klubu w LM. Wystarczy spojrzec jak sie gryzie trawe w lidze angielskiej albo hiszpanskiej. 90 minut na maksymalnych obrotach. Krystyna Ronaldo zreszta pokazal we wtorek jak sie gra do konca.

Gość 28latt
Lechia zaprezentowała w tym meczu żenujący poziom, ale Legia była niewiele lepsza. Wynik 1:0 dla Legii po fatalnym błędzie gości...

Gość jidjkajdkjd
kiedyś widziałem taki filmik jak kretyni z lecha rzucają się na kretynów z wisły albo odwrotnie, nieważne zreeesztą , w każdym razie kręcił to kibic i nagle słychać jakiś ryk , myślałem ,że to jakaś nowa banda przygłupów w akcji ale to po prostu ktoś strzelił bramkę :) to było bardzo zabawne