Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słyszałam widziałam

Muszę donieść na Polaków

Polecane posty

Gość najbrzydsze sa golfyy
widzę że niektórzy zapomnieli wziąć leków dzisiaj... aż plują na monitor... szczerze współczuję stanu psychicznego:o

Gość najbrzydsze sa golfyy
poza tym wyraźnie napisałam że nie zamierzam donosić a tu mi donosić karzą:o nie ja jestem autorka tematu!! wyraziłam swoje zdanie i mam do tego prawo.oprócz beneficiarckich nierobów nikogo nie wyzywam, więc zastanawia mnie co was tak dotknęło;)

Gość moze dotknela ich.....
hipokryzja zlodziejki :D ktora sama kradnie a potepia inna zlodziejke. Smieszne troche, nie sadzisz? :D Zdajesz sobie sprawe, ze jestes identyczna jak ta babka, ktora sobie dorabia na czarno? Ona tylko troszke dorobia ty troszke ukradlas :D Woiec kto jak kto ale zlodziej ganiacy zlodzieja jest smieszny. Wiec sie smiejemy. Z ciebie. I dobrze ktos napisal - donosy to za komuny byly. Przestepstwo sie zglasza. Jak chociazby posiadanie przez zlodzieja pirackiego oprogramowania :P A po IP znalezc zlodzieja mozna, prawda?

Gość To donies!!!
Wiem ze nie jestes autorka tematu (ona jak tu bylo pisane siedzi za ta polka w sklepie i czeka na nastepnych zlodzieji benefitow i nie na czasu sie udzielac na kafe zeby czasem czegos nie przeoczyc)ale najbardziej sie tutaj udzielasz juz nawet zaczelas zyciorys swoj pisac tutaj.Nie jestes w stanie napisac mi nic co by mnie przekonalo ze donosicielstwo jest ok,i jeszcze mam pytanie-twoi rodzice za komuny byli partyjni czy w Solidarnosci??

Gość golf też donosiciel i to autor
jest :P

Gość Najbrzydsze sa golfyy
Alez ja nie zamierzam nikogo do niczego przekonywac:p A tym bardziej pisac o moich rodzicach.Wasi mnie nie interesuja. Uczepiliscie sie tego sciagania.Ale wiedzialam ze tak bedzie,dobrze znam kafeterie.Mialam ochote sie troche pobawic i dlatego rzucilam wam kosc;) Swoja drogo jakies kompleksy tu widze.Typowo polskie jest posiadanie pirackiego oprogramowania? Na palcach jednej reki policze Anglikow z samymi oryginalami. No nic..wracam do pracy, bawcie sie dalej.Nudne musi byc zycie beneficiarza:p

Gość hohoho golfy uniosły się
Panienka uniosła się hohoho nie denerwuj się tak bo żyłka pierdząca pęknie. Nie nasza że twój charakter wychodzi po kilku wpisach. Wrzuć na luz kobieto

Gość blockhead
tak czytam to forum i czytam i dochodze do wniosku, ze w wiekszosci to jednak patologia wyjechala do UK. To kwieciste slownictwo, te epitety, brak szacunku do innych. No poprostu kulturka pelna geba :o

Gość Bo wszyscy Polacy to jedna
Bo my Polacy to jedna rodzina. Nic nie mieliśmy a Angli udajemy państwo jak mało. Starsi czy młodszi bnefirty kochamy. Wy myślicie że si-xa niczego nie bierze. Całe dnie przesiaduje na kfe wy myślice że golfy nie biorą pierwsza leci jak dają.

Gość To donies!!!
Zapytalam o rodzicow ale w sumie nie liczylam na odpowiedz bo odpowiez jest jedna i niestety takie zachowania jak donosicielstwo wynioslas z domu a jeszcze zaslaniasz sie ty i tobie podobni obowiazkiem obywatelskim,zenada.Co do Anglikow to skoro ty masz piraty(ZLODZIEJSKIE) i rzesz Anglikow ma to jest jak najbardziej w porzadku,puknij ty sie w leb i po raz setny napisze--- ZLODZIEJ NIECH NIE OCENIA ZLODZIEJA.

Tak sie sklada ze Pracuje 5 dni w tygodniu. Nie siedze tu calymi dniami bo akurat ten jest moim drugim postem dzis. Juz dawno temu przestalam sie tu produkowac ale kafe nie zapomina gwiazd ;) A jak zaczne brac benefity pewnego pieknego dnia to na pewno sie tym na kafeterii nie pochwale :)

Gość co do gwiazdy siksa
to przeczytaj sobie w slowniku,co znaczy megalomania :-D

Gość upupupupup222
Sixa nagke 5 dnibw tyg pracujesz? A niedawno pisalas ze 4. :D Poza tym co to za praca/branza? Bo jak na kobiete pracujaca jestes tu naprawde bardzo czesto i pisze to nie ze zlosliwosci tykko ze zdziwienia skad masz czas na tak dlugie siedzenie na kafe, prace, gotowanie, sprzatanie i co najwazniejsze zajmowanie sie dzieckiem? Nie potrafie tego ogarnac.

Gość To donies!!!
SI-XA a co ty robisz na ty watku?Moze ja czegos nie doczytalam,ktos cos pisal o tobie?Czytalam watek---Czy do was tez pisza muzulmanie na fb--- i powiem szczerze ze modki dobrze zrobily ze to skasowali . A wogole to musialas podpasc tej g--cos tam bo strasznie sie na ciebie i na Mayor nakracila,a wogole to nie mamzielonego pojecia dlaczego ludzie pisza o twoich brwiach bo mnie sie akurat podobaja.

Gość To donies!!!
UPUPUP---Trzeba byc zorganizowanym,jak sie ma przce,dom,dzieci to potrzeba organizacji i wszystko sie da.

Gość Marcepanowa......
Sixa ty pracujesz gdzie? bo ostatnio mówiłaś że pracujes na kilka dni w tygndiu teraz już 5!!!! i masz czas na kafe całymi dniami, a gdzie praca w domu, zajmowanie się dzieckiem. Innym wątku pisała że ona nie musi zabawek kupować bo robi to teściowa, i jej matka. Nie chce cię już bardziej obrażać. Wstraczy że inni to robią. Dla mnie ty jesteś kobietą z mentalnością nastolatki. Cieszysz się z tego że jesteś gwiazdą na kafe? To widać mało tobie potrzeba!!!

Gość TOo donies!!!
Cos bardzo nie lubicie SI-XY.Nie wiem dlaczego.

Gość Marcepanowa......
Si-xa na zewnątrz jeszcze jako tako w środku wielkie rozczarowanie

Gość To donies!!!
W srodku nikogo nie badam ale wyglada mi mi na fajna kobitke,kafeteri tez nie sledze szczegolnie bo nie mam czasuWogole nie mam znajomych wsrod Polakow choc Southampton jest bardziej polskie niz angielskie,Szczerze,nie ufam Polakom tutaj co mozna zauwazyc nawet na takiej kafe.Buziaki i dobrej nocy.

Gość przeciez na kafe pelno zjebow
siedzi :D I te co sie kreuja na gwiazdy kafe :D i te co napierdalaja na tematy cudzego zycia bo ich wlasne jest nudne jak flaki z olejem i jakies przyglupy w stylu nielubieuk czy chore na glowe, widzace swoich fanow na kafe :D jak ROR. Te, kore tu na zdesperowana, na mayor, na tink najezdzaja sa tak samo jebniete jak tamte idiotki, opisujace wlasne zycie na publicznym forum :D Jedne pisza, inne to przezywaja :D Kretynki! Wszystkie :D

Gość hiehiehie
gwiazda kafe buhahaha no faktycznie sixa to patologiczne forum doskonale do ciebie pasuje. Gwiazdka patologicznego forum kasia gee

Gość kasia gee
Do pomaranczy broniacej Kaski... Buhahhah ona ma fajne brwi? Nie osmieszaj sie idiotko. Opierdolila je sobie jak kurczak i dorysowala szersze henna. Wyglada jak burdel mama, cera zniszczona od solary, pudru... ludzie... poza tym nie bron sama siebie si-xo. Kazdy wie ze to ty :D :D :D

Gość To donies!!!
Nikogo nie bronie,wyrazam swoje zdanie,jestem prawie 40 letnia kobieta,ma dwoje dzieci wiec nie sil sie i nie obrazaj mnie,ciekawe jaki chojrak bys byla twarza w twarz,to tyle.Brwi mi sie podobaja i mam w dupie wszystkie inne poinie,moge miec wlasne zdanie czy nie????????Pisalam juz ze na kafe siedzi kupa niedorozwinietego kalu ktry tylko czeka zeby przyczepic sie do czyjegos obuwia(to metafora dla tych bardziej rozwinietych).

Gość kasia gee
Rzeczywiscie si-xa rzucilas metofora, ze hej :D Jeszcze uwazasz, ze to dla ekhm ekhm bardziej rozwinietych :) No tak, rozwinietych na miare twoich brwi 🖐️ kobieto serio nie osmieszaj sie juz. Zajmij sie dzieckiem :) p.s:twoje brwi sa krzywe... musisz je skorygowac. Partacza ktory to robil chyba bym skopala :) I te kwadratowe poczatki tych brwi... kogo ty dziewczyno starasz sie nasladowac? :D

Gość kasia gee
wiec nie sil sie i nie obrazaj mnie,ciekawe jaki ch*jrak bys byla twarza w twarz,to tyle------> Hahahah typowa odpowiedz si-xy. Ona tez tak zawsze odp. wydalas sie malenka ;) Poza tym, chcesz sie przekonac jaka bym byla gdybym stanela z toba twarza w twarz? Mam nadzieje ze sie nie boisz co? 🖐️

Gość Do Tereni
Nie obrazam cie dziecko tylko swoj post kierowalam do osob w miare inteligentnych,nie zrozumialas,trudno.Nie staje po niczyjej stronie ale te wasze wyzwiska sa bez sensu.nie moga mi sie podobac takie brwi,moga.Tak sobie mysle ze tyle szamba wyjechalo z Polski ze nie jest dziwne ze nas tak postrzegaja i tak o nas pisza w gazetach i moje dzieci przez glupote polskich pseudointelektualistow i pseudopatriotow ,zal mi ciebie,z reszta sobie dam rade.

Gość Do Tereni
ten post jest do KASI GEE.Nie bede zmnieniac nika.

Gość kasia gee
Jak juz komus brak argumentow na obrone, to zaczyna sie ublizanie : od "dziecko" - to sobie mozesz swojego nachora tak nazywac oraz od "malo inteligentnych", podczas gdy sama jestes glupia jak but. Takie personalne przytyczki glupiej baby. Widac, ze zbyt duzo solarki szkodzi na mozg rowniez, nie tylko na cere :D Masz, patrz na te swoje krzywe pozal sie panie boze brwi i siedzi bron sie pindzio :D Ubaw nieziemski z ciebie. http://www.voila.pl/104/mlybp/?1

Gość Marcepanowa......
Na tym zdjęciu to si-xa? Jeśli tak to wygląda bardzo staro. Coś jak tirówka która swoje dobre lata ma już za sobą.