Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beznadzieijaaa

Chłopak, lód, strach... I była dziewczyna

Polecane posty

Gość Beznadzieijaaa

Mam taki problem... Boje się zrobić mojemu facetowi loda... Namawiał mnie parę razy ale pow. mu że się brzydze i nie potrafię wyobrazić sobie penisa (jakiegokolwiek) w moich ustach ale to prawda tylko po części... Bo tu pojawia się drugi (przeważający) problem. Jesteśmy młodzi... Mamy po 20 lat. Jestem jego druga poważna miłością. Jego poprzednia dziewczyna robiła to co chciał... A ja nie potrafię się przełamać do anala albo seksu oralnego... Nie chce tego robić tylko z tego względu że może ona to robiła lepiej (bo ja nigdy loda nikomu nie robiłam), za każdym razem jak o tym pomyśle mam ich przed oczami... Wiem, była dziewczyna, czym się przejmować, tylko że widzę ją prawie codziennie i nienawidzimy się strasznie... Jak mam o tym pomyśleć z innej strony i się do tego przełamać? :/

Nie myśl o tym. I no też niech nie wspomina o tym. W końcu, może, sama tego będziesz chcieć. Przyjdzie taki dzień, że tak go zapragniesz, że zrobisz mu loda. Na siłę może Ci jeszcze bardziej obrzydzić.

Gość Beznadzieijaaa
Dzięki za normalną odpowiedź :) tak tez czekam na taki dzień aż w końcu przestanę się przejmować i po prostu to zrobię...

Musisz te powiedzieć swojemu chłopakowi, żeby nawet w żartach o tym nie wspominał. Będzie mu ciężko, ale będzie mu to wynagrodzone z nawiązką.

Gość sggl;lh
Pomyśl tak, że ta jego była by pewnie wiele dała żeby być na Twoim miejscu i zrobić mu taką przyjemność. Nie myśl o tym jak oni by byli razem tylko jak ona patrzy na to co robicie i wam zazdrości ;)

Gość Beznadzieijaaa
@sggl;lh chyba tak właśnie na to popatrze :) bo wiem że bardzo brakuje jej seksu :) mamy wspólne koleżanki... Całe szczęście że ja swoim nic nie wspominam bo pewnie by jej powiedziały coś w żartach a ona by ze mnie szydziła i miała się za lepsza.

Gość Beznadzieijaaa
@pendzior mój chłopak jest na tyle kochany że wgl o tym nie wspomina od czasu kiedy powiedziałam mu że nie chce tego robić, ale wiadomo, jak każdy facet, mimo że o tym nie mówi, wiem że tego pragnie... Spróbuje się przełamać, a nóż mi wyjdzie :)