Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sama-nie-wiem-

Poronienie.czy tak wygląda??

Polecane posty

Gość Sama-nie-wiem-

Hej dziewczyny. Dzień przed @ zrobiłam test ciązowy bo podejrzewalam ze jestem. Wyszła bardzo blada kreska. Dwa dni po terminie miesiączki która nie nadeszła powtórzyłam test- znowu dwie kreski. tym razem ta druga juz nieco ciemniejsza choć dalej blada. ale widoczna normalnie. Następnego dnia dostalam krwawienia. Krwawie dziś drugi dzień. Nie jest tego dużo. Na pewno nie tyle co miałam w trakcie miesiączki. Raz coś poleci. raz nic. czasem przy sikaniu tylko śluz się pociągnie z krwią. Dzisiaj juz mniej tego niz wczoraj. Temp mierzyłam w pochwie cały czas utrzymuje sie 37.3. Jutro mam sie skontakowac z moim lekarzem. Póki co kazał leżeć i nic więcej nie mógł powiedzieć. Duzo czytałam o poronieniu ale tam pisze że krwawienie jest obfite i towarzyszy temu ból. Nie wiem co myslec. nie chce robić sobie nadzieji ale tez nie nastawiam się na najgorsze. Może któraś miała taką sytuacje i wszystko dobrze się skończyło? Dzięki.

Gość Sama-nie-wiem-
Aha dodam ze mnie nic nie boli. Tzn troche ciągną jajniki jak na okres. nic poza tym. Wcześniej bolały piersi. a teraz nie.

Gość skoro test wyszedł
pozytywnie, to juz dawno powinnas byc na IP, a nie czekac do jutra

Gość Sama-nie-wiem-
Nie pytalam co powinnam zrobić. tylko pytalam czy któraś z Was miała taka sytuacje i jak sie skonczyla?

Gość skoro test wyszedł
no w takim razie życze powodzenia

Gość skoro test wyszedł
a odpisałam ci dlatego, że byłam właśnie w pdobnej sytuacji

Gość Sama-nie-wiem-
No dzięki. Moze jeszcze ktos??

Gość Sama-nie-wiem-
Dzięki.

Gość edfgrty
Rozumiem, że właśnie o poronienie Ci chodzi dlatego nie jesteś na IP tylko siedzisz na forum???? To podniecaj się dalej i życzę komplikacji

Gość ja tak mialam
delikatne plamienia i bol piersi ustal- ciaza obumarla niestety!! nie chce wyrokowac bo nie musi byc tak samo u ciebie

Gość jhguhgjhkj
niekoniecznie, ja byłam w szpitalu z powodu silnego krwawienia (5 tydzień ciąży) i nie poroniłam. Miałam krwiaka w macicy. Jeśli krwawisz to niekoniecznie poroniłaś ale niestety może to grozić poronieniem. We wczesnej ciąży niewielkie krwawienia mogą oznaczać niedobór hormonów. Pewnie lekarz jutro Ci je przepisze na podtrzymanie ciąży :)

Gość erbqebe
ale ty chcesz poronic czy jak? powinnac jechac na pogotowie jak najszybciej, przepisza ci duphaston ew. luteine na te plamienia, to moze byc poczatek poronienia, lub nie, plamienia sie zdarzaja i wazne jest wtedy jak najszybsze przyjmowanie lekow podtrzymujacych ciaze, nie powinnas tyle dni zwlekac.

Gość co to jest IP?
co to jest IP?

Gość tak ale
ustanie objawow jest niepokojące

Gość tak ale
IZBA PRZYJĘĆ

Gość niebieska malwina
tak, poroniennie a raczej ciaza biochemiczna.... prawdopoddobnie puste jajo albo wadliwy zarodek. Mnie gin mowil ze tak koonczy 50% ciaz ale kobiety mysla ze to spozniona miesiaczka....

Gość do Sama-nie-wiem-
jak mieszkasz w miescie albo masz mozliwosc dojechac to jedz na izbe przyjec, zbadaja cie i pomoga . Nie ma na co czekac!

Gość do Sama-nie-wiem-
to nie ciaza biochemiczna bo krwawienie byloby obfite bardziej niz okres a napewno nie mniej

Gość Sama-nie-wiem-
Dzwoniłam do mojego lekarza i mówił. ze nie ma potrzeby żeby jechac na izbe przyjęć bo na tym etapie nic nie pomogą. Narazie lezeć i czekać az krwawienie sie skończy. Poki nie ma bóli i krwawienie jest delikatne to czekać. Jutro mam się z nim skonaktowac i pewnie umówi mnie na zwykłą wizyte. Rano tez powtórze test. Wiem. ze wiele kobiet jest w ciąży a ma niby okres tylko mniej obfity i krótszy.