Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oykpotritopyipy

Byli waszych partnerów

Polecane posty

Gość oykpotritopyipy

Czy pytacie swoich byłych o poprzednie dziewczyny/facetów? Czemu to robicie, kiedy? A może sami nie lubicie byćo to pytani? Jeśli tak to czemu?

Gość oykpotritopyipy
Chodzi o to, że ja swojego pierwszego chłopaka nigdy o to nie pytałam, po prostu mnie to nie interesowało. On sięstrasznie martwił tym, że nie pytam, raz wręcz to na mnie wymusił więc od niechcenia zapytałam. "Nauczona" tego zapytałam mojego obecnego chłopaka o byłe dziewczyny, a on nie chciał powiedzieć. Odparł, że o takie rzeczy sięnie pyta, i że jeżeli nadal będziemy razem to powie mi za jakiśczas :O

Gość Ja się spytałem dziewczyny
okazało się, że mała ponad 4 razy więcej samych partnerów seksualnych niż na związków :(

Gość jego byla stala
sie moja przyjaciolka :) rzadko sie co prawda widujemy, ale zawsze milo mi ja goscic u nas. nigdy nie wspominamy o ich przeszlosci, nie porownujemy itp. ;)

Gość fdffgfgfgghgh
ja bym sie brzydzila miec kogos po kimś...

Gość chyba jednak kompleksy
jego była stała proszę Cię wejdź na mój topik, pomóż mi, wytłumacz jak Ci sie to udało zrobić z jego ex nie masz dziwnych mysli, bolesnych

No wlasnie dlaczego kobiety o to pytaja ? Mnie jakos nigdy to nieinteresowalo ile partnerow miala moja partnerka przede mna.

Gość gffgggghhh
a nie brzydzicie sie ssac im fiuty ze swiadomością, ze keidys nim posuwali w dupe swoją byłą, czy byłe, jęcząc przy tym i spuszczając się?

Gość fedsfes
Doktor Eros No wlasnie dlaczego kobiety o to pytaja ? Mnie jakos nigdy to nieinteresowalo ile partnerow miala moja partnerka przede mna. Ddddddddddd Dowiedziałbyś się ile ich było i poczułbyś się prawiczkiem przy niej :P

Gość kiszonka kapusta
ja aktualnego nie pytam bo wydaje mi się że nie miał bujnego życia przede mną :P wolałabym sie też nie chwalić się swoją przeszłością żeby mu przykrości nie robić... :) wiec ja nie pytam :D

Gość kobiety mają zwykle
kilkukrotnie więcej partnerów seksualnych niż mężczyźni

Gość Xxxvvv,..,
Ja pytałam z ciekawości, mój facet też. Bądź co bądź przeszłość nie jest istotna liczy się tu i teraz.

Gość Midgard.
Ja pytalem z ciekawosci i prawde mowiac troche zaluje bo nie cierpie przeszlosci mojej ukochanej....ale po prawdzie faktucznie to liczy sie tu i teraz....jestem z nia szczesliwy...i pal licho cala przeszlosc....

fedsfes Doktor Eros No wlasnie dlaczego kobiety o to pytaja ? Mnie jakos nigdy to nieinteresowalo ile partnerow miala moja partnerka przede mna. Ddddddddddd Dowiedziałbyś się ile ich było i poczułbyś się prawiczkiem przy niej :p hehehe :D