Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depwc

przez ciąże czuję się brzydka i nie atrakcyjna :(

Polecane posty

Gość depwc

Nie wiem czym się zachwycacie kobiety ... Pryszcze... Pocenie... wiecej kilogramów... z cipki wydzielina... obrzydza mnie bycie w ciązy... Straciłam ochotę na sex, mimio że mój mnie dowartościowuje ja widzę jak wyglądam i już nie potrafię chodzić nago przed nim ;/ Sama chodze się kąpac gdzie zawsze to we dwoje się kąpaliśmy;/ Ukrywam się by tylko mnie nie widział, spie w staniku sportowym w dresie zeby za duzo nie wymacał :(

Gość keeeeeeeeeeee
Zmien myslenie, bo sama sie w kompleksy wpedzasz, skoro maz stara sie Cie dowartosciowywac i dla niego nie stracilas na atrakcyjnosci.

Gość ja nie mam żadnych
pryszczy. Na plecach mia.lam przez kilka tyg ale przeszło i teraz sa ładne. Nie wiem co Ty za wydzielinę ciągle z pochwy masz....jakies upławy? skoro masz upławy to powiedz o tym ginekologowi bo mój sie zawsze pyta czy sa upławy jakies, bóle itp itd. brzuch wiaodmo, że jest większy ale ja ochote na seks am ogromną, a dodatkowo wszyscy mowia, że ciąża mi służy bo pięknie wyglądam.

Gość depwc
Wydzielina niby normalna w ciązy , a śmierdzi że glowa mała ;/ Kąpać trzeba sie ciagle ;/ Pryszcze właśnie na plecach ;/ Piersi wielkie ze ramiączka się wzynaja w skóre :(

Gość jhhghjfhg
ja nie mam zadnych pryszczy, nie poce sie bardzej niz przed ciaza a wydzielina... w pierwszej ciazy bylo jej duzo - w tej nie mam jej wcale NORMALNA wydzielina nie smierddzi, smierdzi tylko chorobowa (nadkazenia grzybiczne sa bardzo czeste w ciazy z uwagi na brak rownowagu hormonalnej), po prostu idz do lekarza po leki

Gość hania/wawa
ja mam podobnie :( jestem w końcówce 3 mc a już przytyłam :(

Gość ja nie mam żadnych
jak to smierdzi? grzybice pewnie jakąs złapałaś albo coś - rpzeciez to nie jest normalne. Ja teraz do kapieli nie stosuje żadnych żeli itp itd prysznic biorę w samej wodzie i pleców za bardzo balsamem nie smaruje i pryszcze zniknęły. a skoro ramiączka sie wzynaja to czas kupić dopasowany biustonosz. Wiaodmo, że w ciązy piersi rosna i ma sie większy obwód pod piersiami itp

Gość Kakalalala
kolejne prowo przeciwniczek ciazy przeciez to stek bzdur nastolatki :)

No takie są uroki ciązy :) Więc głowa do góry to nie ciąża słoniowa :)

Gość katoooowoooo
To juz widze jak ci sie macierzynstwo spodoba. Nabrzmiale/sflaczale piersi. Brak czasu zeby pomalowac paznokcie czy zrobic s9bie spa. Owszem na poczatku jest czas zeby dbac o siebie ale raczejcpodstawowo. Dziecko ulewa po kazdym jedzeniu a je co 3 godz. Dorosnij. Takie zycie taki etap trzeba to przeczekac ciesz siecze twoj facet nie jest taki niedojrzaly jak Ty.