Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieswiawomka

czego on ode mnie chce?

Polecane posty

Gość nieswiawomka

Spotykalismy sie prawie 2 lata, nic zobowiązującego. Wspolne noce ze 3 razy wtygodniu, wspolne sniadania, rozmowy do rana. Nagle facet mi mowi ze nie moze juz tak dłuzej bo jestesmy tacy rozmemlani przez te spotkania ze trzeba sie poogarniac... Czego on oczekuje? Jak mu mowie ze zerwiemy kontaktu to on ze nie, ze szkoda, ze przykro i nadal codziennie sie odzywa...

Gość nieswiawomka
pomocy

Gość jbasdkjdbakj
ale czujesz coś do niego? czy raczej nie? i w jakim on jest wieku?

Gość nieswiawomka
Czuje, nie chce go stracic. 33

Gość jbasdkjdbakj
i tak nagle on chce przestać się spotykać? nie rozumiem...może poznał kogoś? a on także odwzajemnia te uczucia? musisz z nim poważnie porozmawiać, powiedz mu że ci na nim zależy...skoro 2lata się spotykaliście i to dość często to w jakimś stopniu się przyzwyczailiście do siebie i myślę, że to nie zupełnie tak bez zobowiązań żadnych... a wy mieliście taki układ bez zobowiązań tak dobrze zrozumiałam?

Gość nieswiawomka
Z tego co wiem nie poznał nikogo. On nic nie mowi co on odwzajemnia a co nie. Próbowałam rozmawiac ale on nic nie mowi. Poważnie cisza. Niby bez zobowiązań, ale bylismy tylko dla siebie i nikogo więcej. @ lata pare razy w tygodniu to szmat czasu. Powiedział ze trzeba kopnąc do przodu ze on nei moze byc takim kims bo zajmujemy sobie głowe, ze moze ja mam pojemna głowe on nie. Że przez te spotkania to tacy rozmemlani chodzimy.

Gość jbasdkjdbakj
Jestem w takiej samej sytuacji od jakiegoś roku, dlatego zainteresował mnie twój temat... Spotykam się z kumplem bez zobowiązań, ale nie tak często jak ty... Jesteśmy z jednej paczki, widujemy się praktycznie codziennie tak w towarzystwie ale jeśli chodzi o spotkania sam na sam to może raz na 2tygodnie... Też mi na nim zależy...a on też nic nie mówi...w sumie na początku umówiliśmy się tylko na seks i tak było...ale ostatnio nawet jak się spotkamy to wygłupiamy się, rozmawiamy. Jakoś tak milej jest dlatego zaczęło mi zależeć, a nie chciałam żeby tak się stało...ale uwielbiam się z nim spotykać...tylko boję się że w pewnym momencie on pozna kogoś na stałe i mnie zostawi... Podobno już miał pare takich zwiazkow, ktore po pewnym czasie mu się nudziły poprostu..mam nadzieje ze ze mna tak nie bedzie, bo chyba sie zalamie...ale u ciebie to wyglada powazniej bardzo duzo czasu spedzacie ze soba, ja na twoim miejscu pogadalabym powaznie z partnerem..powiedz zeby powiedzial ci jasno o co chodzi, ze jak kogos poznal to niech ci powie, ze wolisz prawde, powiedz ze ci naprawde zalezy i nie chcesz go stracic...nic innego chyba tu sie nie da poradzic,.rozmowa jest najlepsza

Gość nieswiawomka
My sie na nic nie umawialismy, poprostu tak wyszlo. Raz drugi trzeci łóżko, potem przez ten czas to juz bylo dzien jak codzien. W|ino, seks, gadanie do rana, spanie. Czesto on nawet seksu nie chciał, tylko przytulmy sie i spać. Po imprezach jakis jak gdzies wybyl zjeżdżał do mnie, to widzialam ze sie nie szlaja nigdzie, bab po pijaku nie wyrywa. Jak z kolezanka w kinie był to też widziała. Z nim sie cieżko rozmawia. Facet mi pisze ze nie moze sie tak ciągle ze mna pieprzyc bo to złe dla głowy jest.

Gość jbasdkjdbakj
Może on poprostu coś poczuł do ciebie??? ja to tak rozumiem, moze nie chcial sie az tak angazowac i chce to przerwac...?? a daleko od siebie mieszkacie??

Gość nieswiawomka
max 15 minut spacerkiem.

Gość hdhdhdhd
czy on ma na imie Marcin???????????? wazne

Gość niespotykany Antoni
a nie mogłaś mu wreszcie dać?

Gość nieswiawomka
Nie, nie Marcin

Gość jbasdkjdbakj
Jedynym sposobem na wyjaśnienie tej sytuacji jest rozmowa, musisz poprostu z nim porozmawiać poważnie... musisz jeśli ci zależy

Gość nieswiawomka
Ja juz nie wiem jak z nim rozmawiac. Ja sie pytam np dlaczego byłes taki dxziwny a on cisza

Gość nieswiawomka
chyba go posadze na tyłku i zmusze go rozmowy he he

Gość jbasdkjdbakj
ale jakto? hehe on taki małomówny ogólnie?czy tylko na poważne rozmowy?

Gość nieswiawomka
Ogolnie mało mówny, ale ostatnio własnie pytam co ty taki dziwny i niechętny, wykecał sie jakby ni chciał przyjsc, ze nie nie można itp. A on cisza. Powtarzam pytanie a on cisza

Gość jbasdkjdbakj
Hehe to nie wiem, chyba na prawde musisz usiasc i na sile pogadac z nim, musi ci powiedziec o co chodzi...bo inaczej to nie wiem jak to rozwiazac

Gość nieswiawomka
Chyba sie upije i poprostu zapytam co my dalej z tym robimy. Jeszcze mu powiedziałam ze nie byłam zaskoczona jego decyzją ze tak dalej nie moze byc bo i ile tak można....

Gość jbasdkjdbakj
a dużo młodsza od niego jestes?? zapytaj poprostu wprost, innego wyjscia nie ma :)