Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madlenaaaa

potrzebna rozmowa

Polecane posty

Gość madlenaaaa

jest tutaj ktoś , z kim można porozmawiać? wszystko mi się sypie ostatnio, muszę porozmawiać z kimś!!! :(

Gość dr.specjalista
co boli

Gość madlenaaaa
zakochalam się w facecie, który mnie totalnie olewa, potrzebuje tylko gdy mu się chce, ostatnio nawet podrywał moją przyjaciółkę, baa wszyscy ją podrywają, mam przez nią niską samoocenę czuję się brzydka, głupia, beznadziejna.... poza tym mam maturę za 2 dni , boję się, że nie zdam mimo że się uczę :( w dodatku dzisiaj mam 19 urodziny i cała rodzina mnie zlała w tym dniu.... nawet jebanego ''100 lat'' nie było ;((((

Gość a?!
Ja nie doradcę, ale mogę posłuchać. Może trochę przesadzasz?

Gość dr.specjalista
psycholog sie klania

Gość Xxxbbbxxx
Miłość ślepa jest ale z takim facetem nie warto być bo to najmniejszego sensu nie ma... Zbierz się w sobie i kopnij dupkowi w d*** co do przyjaciółki to ciężka sprawa bo ona nic nie może za to że ma powodzenie... Więc ciężki wybór zyskać na samoocenie bądź stracić przyjaźń. Co do matury: uczyłaś się więc uszy do góry! Uwierz w siebie będzie dobrze :) no i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :)

Gość a?!
Skoro tyle wystarczy? Cieszę się, że można było pomóc;-)

Gość Midgard.
Patrz zdania matury...kolesiowi kopnij w dupe i niech leci na ksiezyc...znajdziesz w koncu lepszego a przedewszystkim takiego ktoremu bedzie zalezec na tobie.....ten to po prostu niedorozwiniety dupek!!!

Gość madlenaaaa
miłośćjest silniejsza! ja wiem jaki on jest, a mimo to nie zostawiam go w biedzie, pomagam kiedy mogę... cholera zawsze mam takie szczęście w miłości. bo niby wysoka, ładna , zgrabna ale mam jednak odstraszacz na facetów, tylko nie wiem co robię nie tak!!!! ;(

Gość madlenaaaa
haha dzięki za życzenia ;))

Gość linkakalinka96320
wszystkiego najlepszego!to Twoj dzien,mial byc wyjatkowy,a tak nie bylo,do tego wszyscy zawiedli.przykro mi.niestety nie zawsze jest tak pieknie,jak sobie tego zyczymy.Twoja przyjaciółka musi dawac facetom znaki,ze jest chetna..porozmawiaj z nia,ze zalezy Ci na tym chlopaku i zobaczysz,jak bedzie sie zachowywac w jego towarzystwie?jesli ona bedzie oziebla dla niego,to koles da sobie spokoj.chyba,ze jest wredna

Gość madlenaaaa
ona wie , że mi się podoba, a mimo to kręci dupą przed nim w klubie , aż mu jęzor do ziemi wisiał :( dzieki za życzenia :*

Gość linkakalinka96320
wiec tu jest problem z kolezanka.trzeba dac jej nauczke i to porzadna! :P

Gość madlenaaaa
mam być wredna? :)