Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lewajazda

8 egzamin na prawko ??????!!!!!!!

Polecane posty

Gość lewajazda

Czy ja jestem jakas nienormalna zeby tyle razy zdawac ????!!!!!

Gość lewajazda
za kazdym razem siadam w aucie na tylnej kanapie i za kazdym razem mnie oblewają. co ja robie zle ? :-(

Gość weds54
ja zdałam właśnie za 8, nie uważam się za nienormalną.

Gość lewajazda
Hahaha dobre podszywie. Chociaz powiem ci ze na ostatnim egz usiadlam z tylu! Po tym jak instruktorka sie zamienic mialam to siadlam z tylu nie wiem czemu jakos tak mnie przycmilo blizej mialam chyba :p

Gość lewajazda
Mi juz wstyd normalnie wszyscy wiedza ze cigle oblewam bo ineczej bym sie chwalila ze zdalam... Smieja sie nawet niby w zartach ze pewnie nie odrozniam zielonego od czerwonego... Niby zarty ale na bank maja mnie za kompletna idiotke...

Gość lewajazda
Musze sie tu wyzalic bo nie mam gdzie. Nie chce juz z nikim nawet na ten temat gadac bo juz widze niby pocieszaja ze w koncu zdam a w glebi duszy mysla boze co za kretyn prawka zdac nie umie... Ale nie chce rezygnowac za duzo pieniedzy nerwow i placzu mnie to kosztowalo...

Gość weds54
dlatego ja nikomu nie mówiłam o egzaminach, nikt nie wie, za którym zdałam (tzn znają inną wersję- nieprawdziwą :p)

Jestem pewna że oblewałaś nie za kompletny brak umiejętności tylko za pierdoły, bzdety przez które nie mogli Ci zaliczyć czyli poprostu brak szczęścia. Moją mame jak zdawała to instruktor omijał i nie zatrzymywał się jak miała mieć jazdy, uważał ją za takiego bezmózga za kierownicą ale zdała za chyba 7 razem i przejechała całą europe swoim samochodem - bez żadnej kolizji i jeździ do dzisiaj więc spokojnie nie rezygnuj tylko wierz w siebie :)

Gość lewajazda
No tak to prawda pech... Do tego stres nogi mi tak drgaja i skacza ze szok...

Gość lewajazda
Boje sie !!!!! Lykam tabltki sesja myslicie ze pomoga???? Juz nie wiem co robic...