Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adwokatka_diabla

Samotnosc...

Polecane posty

Gość adwokatka_diabla

Mam 19 lat wiem że to nie dużo i jestem jeszcze młoda,ale wiele dziewczyn w moim wieku ma już chłopaków. Jestem wysoka,zgrabna,normalna prosta dziewczyna. Nie chodzę na imprezy,nie piję,ani nic. Uczyłam się w dobrej szkole,dalej planuje iść na studia. Jest tylko jeden problem dlaczego faceci nie interesują się takimi dziewczynami? Przeważnie wolą te wytapetowane,sztuczne imprezowiczki,które na każdym kroku chwalą się ile piją,co odwalają itp. To jest dla mnie nie zrozumiałe,ponieważ dziewczyny powinny być kobiece,a nie zachowywać się jak zdemoralizowane. Czasami zastanawiam się co jest ze mną nie tak . A wy co myślicie na ten temat?

Gość znowu 10 osób pisze,.,,,.,.
myslimy ze trzeba ich zapytac a nie na kobiecym forum zamieszkalym przez chorych psychicznie, no life-y i inne ciekawe obiekty z niewielkim odsetkiem normalnych niekoniecznie podobnych do znajomych o ktorych piszesz

Gość takiix
twoje prawdziwe ja,twoje piekno prawdopodobnie wypłynie później,ale nie to wytapetowane,wulgarne,ale to ukryte,inteligencja poparta urodą,na to faceci patrzą gdy sie nacieszą tapeciarami,z tym,że wtedy ty bedziesz przebierać

Gość adwokatka_diabla
Nie wiem czy odważyłabym się zapytać jakiegokolwiek ze swoich kolegów,myślę że nawet jakbym zapytała to nie dowiedziałabym się prawdy,dlatego pytam tutaj,ponieważ każda wypowiedź jest anonimowa:)

Gość dres
Przesadzasz. Ja i mnie podobni wolą takie jak ty. Poważnie. Lecz ty właśnie oglądasz się za tymi o których piszesz. A potem masz żal, że na ciebie nie zwracają uwagi. Kazdy wybiera to co mu się podoba. Ty wybierasz tych którzy wybierają tapety, więc albo sypniesz coś na twarz, albo zmienisz kierunek patrzenia.

Gość adwokatka_diabla
Dres może jeszcze nie spotkałam takiego jednego faceta 'jak ty' kiedy poznaję chłopaka który jest warty zainteresowania to zaraz się okazuję,że powinnam iść na solarium,trochę się pomalować i właśnie jestem porównywania do tych tapeciar,ale ja po prostu wolę być naturalna. Poza tym jestem eliminowana z powodu,że nie chodzę na imprezy tylko wolę iść na spacer,do kina,gdziekolwiek indziej niż do zatłoczonej dyskoteki lub imprezy na której dziewczyny są poubierane w skąpe sukienki,wymalowane i wyuzdane.

Gość dres
Nie kubisz tańczyć?

Gość dres
Ale tak jak pisałem, nie z tym samcem powinnaś się zadawać. A czy no jest coś warty to czas pokaże. Może na pierwszy rzut oka i kilku słowach to mało zachęcająco... Tak jak ktoś wyżej ciebie opisał jako ukryte piękno, które ujawni się później i ty bedziesz przebierać:-D Jest wielu takich za maturalnością. Opalenizna może dodać ci uroku?

Gość adwokatka_diabla
Lubię,ale mi chodzi o imprezy typu dyskoteki

Gość adwokatka_diabla
Nie jestem fanką solarium,zimą zawsze jestem blada,ale latem lubię się opalać. Może zniechęcam facetów tym do siebie,że na pierwszym spotkaniu się nie całuję,ani nie rozkładam nóg.

Gość dres
Czytałem twój wpis w innym temacie. Wydajesz się bardzo sympatyczną kobietą. Ale jeżeli ktoś tobie coś proponuje to może warto trochę posłuchać? Może lekki makijaż. Ale to nie moja sugestia. Ja np. Lubię to k tamto. Tak, a tak. Lecz jeżeli komuś się to nie podoba to dla dobra naszego wspólnego zmieniam zachchanki. Jesteś ładna i masz swoje zainteresowania, więc szukaj takiego, który pokocha lub oczaruje się całą tobą! I się jeszcze nie przejmuj:-)

Gość dres
Ha ha ha... nóg:-D To byś byla uwielbiana;-) Do każdego następnego partnera. Ja dziewczynie daje maks. Dwa tygodnie i mówię te w trakcie któregoś spotkania... ale tu na być o tobie. Ponownie kierujesz wyrok do tych co takie lubią, a ty nie chcesz się dostosować. Wymagasz egoistycznie, aby oni pokochali ciebie taką jak ty chcesz! Narzucasz swoją wolę i denerwujesz się, że brak odzewu. Uwierz, że są tacy dla których bedziesz i grzeszną i świętą. Tą jedyną.

Gość adwokatka_diabla
Codziennie normalnie się maluję,ale nie zakładam masakrycznej tapety,bluzek z wielkimi dekoltami itp. Właśnie pierwszą moją uwagę przykuwa charakter,czyli w jaki sposób chłopak rozmawia,jak się zachowuje i niestety muszę przyznać że większość z nich używając wulgaryzmów myśli że będzie atrakcyjniejsza. Wolę facetów z którymi można o wszystkim porozmawiać, którzy nie kozaczą przed kolegami,ani nie są wulgarni wobec innych. To da się zauważyć nawet po krótkim czasie. Zauważyłam,że teraz zupełnie czasy się zmieniły,już rzadko można poznać prawdziwy charakter drugiej osoby. Mam nadzieję,że może poznam kogoś godnego zaangażowania .

Gość dres
I właśnie tak trzymaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bądź piękną i szukaj tego, który zachwyci się całą tobą. My, jak sama zauważyłaś, kozaczymy:-P Ale nie wszyscy! Pamiętaj o tym. Może ciut starszego szukaj. W tak młodym wieku jeszcze wieku chłopaków nie szuka kogoś na stałe. Przynajmniej tak nam się wydaje przed kolegami:-P Jeżeli planujesz studia to o kierunku?

Gość dres
Jak tak ciebie pochłaniam czytając to, aż trudno uwierzyć, że ty masz dopiero 19 lat? Niewiarygodna dojrzałość bije od ciebie. Przynajmniej w tym co piszesz. Jesteś super...;-)

Gość adwokatka_diabla
Jestem dojrzała,ponieważ dostałam trochę w kość od życia,w młodym wieku po prostu musiałam szybko dojrzeć i być odpowiedzialną nie tylko za siebie ale i kogoś innego. Mimo trudnych chwil jakie doświadczyłam nie upadłam. Na pewno wybiorę się na prawo,a właściwego kierunku jeszcze nie wybrałam,ponieważ mam na to jeszcze trochę czasu. Niestety jest teraz bardzo mało dziewczyn które poza wyglądem mogą zainteresować czymś innym.

Gość dres
Już myślałem że śpisz.

Gość dres
No tak poznasz lepiej to i kierunek może sam zapuka do drzwi. Drogi interes te twoje prawo. Dojrzała. To chociaż tyle udało mi się trafić;-) Masz jeszcze czas. Miła, sympatyczna i rozsądna oraz znająca swoje prawa:-D Musi dostać od życia to co najlepsze.

Gość adwokatka_diabla
Właśnie już idę;)

Gość adwokatka_diabla
Drogi,ale opłacalny. Po tych studiach mogę mieć szansę na pracę oraz lepsze zarobki niż średnia krajowa :P Nie mogę się zdecydować pomiędzy trzema kierunkami. Na to wygląda,że muszę poczekać jeszcze na tą drugą połówkę. Dziękuję Ci za rozmowę i miłe słowa :)

Gość dres
Ja dziękuję za cierpliwość:-) Życzę Tobie tego co Ty sobie życzysz:-D