Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata 1991

Matura - pytanie

Polecane posty

Gość Agata 1991

Witam. W środę jest matura z matematyki. Nie zdałam jej 2 lata temu :/ teraz się zapisałam i mam pytanie. czy muszę na nią Isc? czy będę mieć jakieś konsekwencje jeśli nie pojde?

Gość vbffjdcdhdjv
Trzeba byc ostatnim matołem, żeby skończyć szkołę średnią i nie zdać matury.

Gość Agata 1991
Nie mam tylko matematyki ! nie pisz jeśli nie potrafisz odpowiedzieć !!

Gość nie musisz iść
nawet nie musisz powiadamiac że nie przyjdziesz, to są częste przypadki, a ty gostek wyżej pilnuj swoich spraw, było wielu geniuszy bez żadnego wykształcenia i są całe tabuny debilów z "wyższym wykształceniem" Bill Gates, Steve Jobs olali szkołę i dobrze im się powodzi ale trzeba miec łeb a nie głowke kapuchy

Gość vbffjdcdhdjv
ty akurat jesteś goovno nie geniusz, a o mnie nic nie wiesz, dlatego raczej zamilknij z pokorą kretynko bez matury.

Gość Agata 1991
Dzięki wielkie za odpowiedz:)

Gość Londynianka23
a czemu nie chcesz iść? idź, nie zaszkodzi Ci spróbować, a nuż się uda. moja koleżanka chciała sobie poprawić wynik z bioli i dla jaj zapisała się na rozszerzoną fizykę, i zdała ją mimo że ostatni raz książkę do fizyki otworzyła dwa lata wcześniej ;D wszystko jest możliwe, spróbuj. Jak się nie uda, odpukać, to i tak będziesz w takiej sytuacji jak jeśli nie pójdziesz :)

Gość Londynianka23
*dodatkowo znaczy, nie zamiast oczywiście :D

Gość a moja córka jutro
matura a ona chora,ma 38,4 super po porostu :/

Gość Agata 1991
Do londynianka23. złożyło się kilka czynników dla których nie bardzo chce Isc. po pierwsze to fakt że nic sobie nie przypomnialam nawet nie zajrzałam do książki :/ a po drugie mam teraz nocki w pracy :/ i zbytnio nawet chęci mieć nie bede by patrzec na te wyliczenia...no może się przełamie i pójdę.

Gość Alaneeek55
Nie musisz iść, tylko pytanie szansa i tak przepadnie więc może warto założyć czerwone majtki i liczyć na fart ;-) http://szkola.wp.pl/kat,108836,title,Jak-bez-problemu-zdac-mature,wid,15274033,wiadomosc.html