Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kras18

Czy u ginekologa rozbieracie się zupełnie do naga? Czy lekarz może mi kazać

Polecane posty

Gość Kras18

się do naga rozebrać? Kazał, obejrzał mnie na stojaka, "zbadał" mnie na stojąco a potem na leżance. I zastanawiam się czy to jest norma - mój 3 raz u ginekologa więc jestem świeża w tej materii.

Gość Fabian 27
Trafiłaś na jakiegoś zboczeńca, ginekolog jest od pizd i nic innego nie powinno go interesować :classic_cool:

Gość normalne to nie jest.......
Młoda , ładna dziewczyna przychodzi do gabinetu ginekologicznego, w środku zastała dwóch mężczyzn w białych ubraniach. - Przyszłam na badania... - Proszę, niech się pani rozbierze.... Najperw jeden ją przebadał, potem drugi. - Czy wszystko w porządku ? pyta zaniepokojona pacjentka - Nic groźnego nie znaleźlismy, ale lepiej niech pani poczeka na lekarza bo my tu tylko okna malujemy !

Gość kitka9345
musisz miec fajne ciałko :P mi zawsze oglada tylko pipke, nie sciagam gory :P

Gość kitka9345
jak Cie zbadal na stojaka? to tak sie da :D??

Gość normalne to nie jest.......
lekarz tak nie robi, to by bylo chore!molestowal i tyle

Czy wyście wszyscy powariowali? Ginekolog ma obowiązek zbadać również piersi pacjentki. Robi to zwykle gdy pacjentka ubierze się już od dołu. Nie ma potrzeby rozbierać się cała do naga.

Gość Kras18
Jejku dziewczyny nie straszcie mnie proszę...nie wiedziałam co powiedziec więc się rozebrałam całkiem do naga bo mwił: a teraz prosze koszulkę i biustonosz zdjąć. Pooglądał mnie naokoło, dotknał pośladków, piersi pouciskał i nago kazał się położyć na fotelu.

Gość kitka9345
buhaha niezle prowo :D

Gość a później w domu
walił gruchę myśląc o tobie :o

Gość zielonazajączka
no to miał samozadowolenie

Gość ginekolog powinien
przyjmować nago, to by wyeliminowało zboczeńców z zawodu, komu staje ten do zwolnienia za brak etyki i byłoby klar

Gość dwa małe pryszcze
8:45 - świetny pomysł

tak, ale tylko u jednego - bada piersi przy kazdej wizycie i ma specjalne fartuchy calosciowe - tez bylam zdziwiona jak kazal sie rozebrac od gory w dol, no ale u niego kazde badanie tak wyglada, wiec zdazylam sie przyzwyczaic

Gość wstyd Lady Love
w ogóle nie masz hamulców żeby się rozbierać przed obcym chłopem :o porządne kobiety chodzą wylącznie do kobiet-ginekologów!

Gość gość
brak wiedzy,brak wstydu,brak godności,czyli- głupota kobiet jest przerażająca-jak można być tak naiwnym,jednoczesnie uważac ,że to normale bo to lekarz.kobieto to facet i dla niego jesteś zaliczona. to wy kobiety poniżacie swoich mężczyzn,wy nie walczycie o godne traktowanie,o możliwośc wyboru kobiety ginekologów w ośrodkach, nie monitujecie u dyrektorów,zgadzacie sie że 90%ginekologow to mężczyżni,dlaczego?no dziewczyny dlaczego? 90% to faceci? dla nas mężczyzn odpowiedż jest bardzo prosta.

Gość gość
nie, mnie zawsze kazano rozbierać się od pasa w doł.... no raz taka starszapani ginekolog jeszcze badała mi piersi. ale ja trafaiałam na normalnych lekarzy ,a nie zboczencow

Gość mona624
nienormalne to... Mi jak bada piersi to dół mam ubrany. Jak bada dół to w blusce

Gość gość
dlatego ja wybieram ginekologa kobiete , dla mnie facet ginekolog to zbok i tyle bo kazdemu facetowi zwisaja porody i bolesne miesiaczki chca sobie poprostu pogmerac w pipce

Gość gość
Mam swoje lata i nigdy tak nie mialam, dziwny ten gin. teraz bedziesz misla doswiadczenie , nie rozbieraj sie nigdy cala , pn jakis nienormalny

Gość gość
Nie mialam nigdy delikatnej pani ginekolog dlatego chodze do mezczyzny ale on jest normalny

Gość gość
ja chodze do kobiet i jestem zadowolona

Gość gość
och oczywiscie bo kobieta ginekolog chce ciebie zbadac a facet ginekolog delikatnie paluszki wklada :)