Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam na przedterminowe wybor

Z miesiąc na miesiąć PiS ma coraz większe poparcie

Polecane posty

Gość czekam na przedterminowe wybor

Z najnowszego sondażu wynika, że gdyby wybory odbyły się w ostatni weekend kwietnia, Prawo i Sprawiedliwość mogłoby liczyć na 31 proc. poparcia, podczas gdy na Platformę Obywatelską zagłosowałoby 30 proc. respondentów. To już kolejny sondaż, w którym partia Donalda Tuska przegrywa z PiS. http://www.rp.pl/artykul/99645,1006068-PiS-znow-wyprzedza-Platforme--Sondaz-Rzeczpospolitej.html

Gość a jaka frekwencja?
11% jak ostatnio w Rubkiku?

Gość sggsdfgsgd
Frekwencja? W sondażach? Bitch, please!:D

Gość zawsze podawali frekwencję
Dzwonią do 1000 osób i część odpowiada że nie zamierza głosować, ostatnio natomiast, tak od 3-4 miesięcy przestali podawać w mediach przy sondażach frekwencję, ciekawe dlaczego ta zmiana?

Gość prunellafgth
na kogo moze glosowac kobieta ktora nie chce nosic czepka , chustki ani włosiennicy , stroju ludowego czy jak z 19 wieku? a

Gość maxxxPL
jak nie beda oszukiwac wyborow to PIS bierze ponad 50%!!

Gość maxxxPL
a nawet może dobrze ponad 100% !!

Gość heloiza999
Prunella wolisz nosic czarczaf?

Gość ja mam wrażenie
ja mam wrażenie ze ten rząd trwa dla samego trwania czy wy tez? PO niby partia chadecka a chce refundować in vitro ciągle o ekonomii

Gość czekam na przedterminowe wybo
Kolejny sondaż, tym razem CBOS http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,PiS-wygrywa-z-PO-Najnowszy-sondaz-CBOS,wid,15655223,wiadomosc.html?ticaid=1109a4

I co z tego, ze nawet jakimś cudem PiS wygra wybory jak nikt z nimi w koalicje nie wejdzie i skończy sie tym, że opozycja na czele z PO zgodnie z konstytucją przejmie władze?

Gość cze poka tzytze
no i jak co miesiąc tak dalej o 1 2 procenta to będą w wyborach mieli ze 120, bo teraz to gdzieś 70 80 liczyłam a ja umiem liczyć :)

Gość todos
nie głosuja terz sie bierze udział w wyborach pozwalasz by wygrał pis albo platforma

Gość Laalciaa
Dorosli ludzie a wierzą w pseudo sondaże i bajki że pis wreszcie wygra. Ha ha ha

Gość bxvcbdv
Prowo z tym pisem nade mną :D Gdyby mieli z kim rządzić Polska dziś byłaby potęgą. :)

Gość s89
Skoro propeowski Lis mówi: "Nie doczekałem, żeby ekipa rządząca na poważnie zmierzyła się z realnymi problemami milionów Polaków Edukacja? Innowacyjność? Polityka kadrowa? Kompletna katastrofa - ocenił w Poranku TOK FM Tomasz Lis. - Ta ekipa przechodzi z fazy denerwująco-irytującej do fazy śmieszności - dodał " To znak, że wszyscy mają już dość rudego cudotwórcy, kłamcy i prostaka. :)