Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwiezakochana

cudowne dni :) niech wam dodadzą sił w tych gorszych

Polecane posty

Gość szczesliwiezakochana

pisze to żeby tym którzy mają kryzys przypomnieć jak było cudownie i po to żeby za pare dni jak sama będę miała kryzys w zwiazku o tym nie zapominala(to co napiszemy lepiej pamietamy :)) a więc ostatnio przeprowadziłam się do chłopaka, ja schizowałam cały miesiąc przed, miałam tysiące watpliwosci i wkurzałam sie ze on jest taki spokojny. Ale kiedy juz zapakowalismy moje rzeczy do bagaznika to on zaczął sie na powaznie stresowac, trząsł się prawie i proponował wszystko co lubie, czekolade, lody, i takie tam :) Ja sie po chwili skapłam że on sie denerwuje:) wszystko go cieszyło i rozczulało, to było tak słodkie że łzy mi napływały do oczu :) A nastepnego dnia, jak sie rozpakowywalam nagle podszedł i pocałował jakoś tak inaczej. Po chwili się skapłam że on prawie płacze nad listem miłosnym który do niego napisałam na pierwsze walentynki zatytułowanym: 100 powodów dla których cie kocham :) To były bardzo miłe dni których mam nadzieje nigdy nie zapomnę :D

Gość Zakochana;))))
ja mogę wymieniać w nieskończoność jakie niespodzianki robi mi mój chłopak;) jest czasem źle, kłócimy sie, ale on mówi wtedy żeby poszukać plusów w każdej sytuacji;)