Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula_KAT

dobry gabinet stomatologiczny - katowice

Polecane posty

Gość Paula_KAT

tak jak w temacie. mieszkam na piotrowicach i chciałabym mieć niedaleko. najważniejsze jednak, aby dentysta był doświadczony. wprowadziłam się do katowic niedawno i niestety nie mam tutaj żadnych znajomych póki co którzy mogliby mi pomóc. proszę o pomoc.

Gość Marikka677
Ja chodzę do Pani Magdaleny na Jankego 149 i jestem bardzo zadowolona ;)

Gość gość
Rozumiem, że mówisz o Magdalenie Kwiatek-Stańczyk?? Myślę nad tym czy by nie wybrać się do niej na reinplantację zęba, za dwie stówy. Słyszałam dobre słowo na jej temat.

Gość gość
W ofercie jest również wybielanie zębów? Orientuje się ktoś? Jeśli tak, w jakiej cenie?

Gość Sona88
Jest. Cena zależy od metody. 800-1000 zł. A jeśli chodzi o ząb martwy 150.

Gość gość
A chirurgiczne wyrywanie zęba...? Strasznie się boję. Czy to wciąż jest bolesne? Czy znieczulenia są skuteczniejsze niż kiedyś?

Gość gość
Udaj się na konsultację, Pani jest sympatyczna, wszystko szczegółowo Ci wyjaśni :)

Gość gość
Dzięki za poradę ząb jest wyrwany nie było źle, nic nie bolało :) Nie kosztowało dużo i to też mi pasuje. Warto było tam się udać :)

Gość Zuza86
Innego gabinetu, godnego polecenia w Katowicach nie ma? Muszę sobie koronkę wstawić i nie wiem gdzie najlepiej się udać.

Gość gość
Dlaczego po prostu nie wkleicie linka ze strony gabinetu? Nie każdy wie o jaki gabinet przecież chodzi, a można uzyskać wiele informacji, włącznie z cennikiem. http://www.magdalena-kwiatek.pl/

Gość gość
i ja bym poszedł do tej pani gdybym wiedział że da się popieścic w kroku,a na stronce niestety o tym nie pisze

Gość gość
Dziękuję za wątek, mnie również się przydał. Czas na protezę.

Gość gość
sprawdź gabinet Top Dent w Katowicach http://top-dent.katowice.pl/. Znajdziesz ich na ul. Wojewódzka 50/5. Oferują szereg różnych badań i leczenie stomatologiczne, protetyczne, endodoncyjne i estetyczne. Możesz sobie u nich wybielić zęby i profesjonalnie wyleczyć. Moja rodzina się u nich leczy.

Gość gość
Mogę polecić Ci Boa Dent Prestige z którego sama korzystam. Oprócz standardowych wizyt odwiedziłam ich również w celu wybielenia zębów i jestem bardzo zadowolona z pracy doktora Marcina. Zyskałam nowy uśmiech!

Gość gość
Jak dla mnie to tylko przychodnia Duomedica – duomedica.pl . Już po pierwszej wizycie u nich przestałam bać się dentysty. Leczenie zębów nie jest już dla mnie przykrym obowiązkiem. Spokojnie możesz im zaufać.

Gość gość
Różne są przypadki jeśli chodzi o implanty i ich akceptację przez organizm. Znam osobę której organizm taki właśnie implant zębowy odrzucił. U mnie wszystko jest w porządku. Zęby miałam robione na oś Tysiąclecia w Katowicach w Nowadent. To większe centrum, ale generalnie można się poczuć na miejscu bardzo swobodnie i pewnie. Obsługa sympatyczna, dobry lekarz który mi wszystko od początku do końca wyjaśnił, także wiedziałam czego się spodziewać. Na stronie www.nowadent.pl jest dokładny opis wszystkich usług jakie robią, a trochę ich poza implantami jest.