Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co na biegunkę?

co na biegunke w ciąży?

Polecane posty

Gość co na biegunkę?

od rana mam biegunkę. Jestem w 23 t.c. co moge wziąc aby mi przeszła?

Gość zamiast
smecte

Gość kinhhhaaaa
wsadzić korek w dupsko ;]

Gość a masz potiwerdzenie
zjedz cos co jest bogate w blonnik. ureguluje prace jelit np jogurt owocowy z otrebami, albo ryz sobie ugotuj, wypij siemie lniane, kasza gryczana ze smietana badz z kefirem, jablko, marchewka lub papka z marchi i jablka ;) pij tez sporo wody by sie nie odwodnic

Gość princessaofpersia
węgiel leczniczy, smecta.... nie słuchaj tych rad wyzej o jogurtach, smietanie!!! czy kefirze bo bedzies za przeproszeniem srac dalej niz widzisz:O rady z dupy wzięte:O ryż i marchwianka owszem, do tego sucharki, wafle ryzowe, biszkopty i duzo wody pod picia, moze byc herbata lekko poslodzona

smecta.Diete tez mozesz zmienic ale zjedzenie czegos lekkiego nie zatrzyma przeciez biegunki a o to chodzi.

Gość marudna zosia
pij dużo wody, możesz pic orsalit żeby uzupełnić elektrolity, bierz probiotyki. do jedzenia gotowana marchewka, ryz, sucharki. no i może skontaktuj sie z lekarzem, na pewno powie jakie leki można w ciąży stosować.

Gość a masz potiwerdzenie
tak sie sklada ze mam nadkwasote zoladka i czesto mam biegunki wiec polecam to co mi samej lekarz radzil zazywac. mleko,jogurty, smietany, kefiry itp zmieniaja pH zoladka dzieki czemu nie wydziela sie nadmiar kwsu ktory powoduje biegunke.

Gość ja biorę ekstrakt
No to piszesz o tym, jak ZAPOBIEGAĆ biegunce, a nie jak ją powstrzymać :o:o:o:O Sraj 2 godziny na kiblu i wypij potem kefir - opisz swoje wrażenia później :o:o 🖐️