Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angel_eyes

Jakie łóżeczko turystyczne polecacie?

Polecane posty

Gość Sklep z łóżkami
Srakie dookoła jednakie :-)

Gość Sklep z łóżkami...
srakie dookoła jednakie :-)

Gość zonaKraka
MI udało się kupić dla siostry na wyprzedaży, bodajże za 120 zł, takie które miało podwieszany poziom (przydatne jak chcesz od malutkiego niemowlaka używać), i inne "bajery" też praktyczne moim zdaniem- kieszenie z boku, nakładany przewijak, oczywiście kółka i jeden krótszy bok odpinany- ale to chyba standard, moskitiera- pewnie się przydaje w wakacje, jak komary latają. . A materacyk też warto dokupić, jak ma być faktycznie turystyczne- tzn. na wyjazdy czy na działkę, to są takie materace składane.

Gość papcia
ja mam z kinderkraft, jest podwieszane i z zabawkami i przewijakiem, jednak przewijak dla maluszka, bo starsze sie nie zmiesci, ale nam sie super dprawdzało na wyjazdach:)

Gość mama Mileny
moje dzieci spały w turystycznych. Najważniejsze to, żeby kupić do nich porządny materac

Gość zonaKraka
Łóżeczka turystyczne generalnie mają tylko taką twardą matę, zwijaną. Właściwie to samo dno łóżeczka, i dopiero na tym można materacyk położyć. Chociaż w opisie piszą że to też materacyk jest, ale nie ma szans żeby dziecko na tym spało.

Gość Yolo yolo yolo
Ale w jakim celu chcesz je kupić? Turystycznym czy do domu? Bo jeśli turystycznym to np. niemowlakowi lepiej kupić taki namiocik siatkowy jak Samsonite, ale tańszy.

Gość gość
Ja mam baby design i jest super.

Gość kankero

Zależy jak będzie używane. Lepiej zainwestować w coś porządnego. Zobaczcie tutaj - empik.com/kinderkraft-lozeczko-turystyczne-joy-mint-z-akcesoriami-kinderkraft,p1179506205,dziecko-p Co o tym sądzicie? Powinno się sprawdzić, prawda? A macie od razu w zestawie wszystko - łącznie z dolnym otwieraniem. Kto musiał podnosić dziecko z dna łóżeczko często, te wie, jakie to powoduje problemy zdrowotne. Masakra.