Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5454m

Jakie się bawić z dzieckiem?

Polecane posty

Gość 5454m

Często odwiedzam moją siostrzenicę, mała w sierpniu będzie mieć 2 latka. Szukam jakichś fajnych propozycji zabaw na dworzu, chodzimy na spacery ale wiadomo, dziecku takie chodzenie w kółko się nudzi. Macie jakieś pomysły? Chodzi oczywiście o coś prostego.

Gość medialnapanna
ganianego, piłka, układanie wzorków z kamyczków, malowanie kredą, zbieranie kwiatków/listków itd itp, wyznaczanie prostych zadań typu biegamy slalomem między drzewami, układamy tor przeszkód z zabawek na trawie, itd itp P.S. Na dworzE ;)

Gość 5454m
tor przeszkód jest raczej za trudny, ona jest mała, jeszcze nie dużo rozumie. A za resztę propozycji dziekuje

piaskownica, malowanie kredą po asfalcie, hulajnoga, piłka.. takie pierwsze co mi do głowy wpadło..

Gość Hgvhfc j j
Przecież szmaty nie pracujecie, zeby czas z dzieckiem spędzać, a nie potraficie nawet bawić sie z dzieckiem.

Gość 5454m
Czytaj uważnie, nie jestem matką tego dziecka. Mała mieszka na wsi, do asfaltu daleko, kreda odpada bo nie ma gdzie nią rysować. Piłka już jej się znudziła, wszystko jej się szybko nudzi a ja, ciotka, muszę wymyślać, kombinować, żeby się zabawiła