Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszę go oddać

Muszę oddać kota - dom tymczasowy

Polecane posty

Gość muszę go oddać

Czemu temat został skasowany, proszę o konstruktywne podanie powodu. Naruszam gdzieś regulamin? Potrzebuję pomocy w znalezieniu domu tymczasowego na czas mojego wyjazdu dla mojego kota. Kot jest rasy Egipski Mau, roczny, wykastrowany, bardzo przyjaźnie nastawiony do ludzi. Ja wyjeżdżam na około pół roku do Irlandii z możliwością przedłużenia bądź skrócenia wyjazdu. Niestety zabranie kota ze sobą odpada, bo w Irlandii są restrykcyjne wymogi dotyczące przewozu zwierząt i dosyć kosztowne. Jestem z Warszawy.

Gość dix ae
zastanów sie nad soba, raz wzielaś sobie zwierze, przejelaś za nie pelna odpowiedzialność a teraz sie chcesz pozbyć???? przeciez to nie jest normalne

Gość Kabbban
Daj najlepiej ogloszenie

Gość muszę go oddać
pozbyć? A kto tu pisze o pozbyciu się zwierzęcia :-o kocham je nad życie i nie zamierzam się go pozbywać. Chcę go oddać tymczasowo w dobre ręce.

Gość ludu to tylko kot
ludzie dzieci zostawiają, meżów, żony, rodzicow i jadą zagranice, a wy rozczulacie się nad obowiazkiem względem kota :/ daj ogłoszenie na tablicy, gumtree i kocich forach :) powodzenia

Gość sa_sankka
Czy nie możesz oddać kotka komuś z rodziny lub znajomych? Sama przymierzam się do adopcji, ale niestety mieszkam za granicą.

Gość MójFacetJestWspaniały!
Wzięłabym ale mam psa w mieszkaniu :/ Szkoda bo lubię koty.

Gość taniee hotele
Są jakieś zwierzęce hotele, ale nie wiem, czy u nich można na tak długo zostawić.

Gość muszę go oddać
Gdybym miała taką możliwość - oddania go rodzinie - to spałabym spokojnie, niestety to kategorycznie odpada, moi rodzicie nie znoszą zwierząt, więc wciskanie im mojego pupila nie mogłoby się skończyć dobrze.

Gość muszę go oddać
No właśnie wiem, że są zwierzęce hotele, ale tam gdzie się dowiadywałam, to niestety odpada zostawienie zwierzaka na tak długo. Zresztą dobra też nie jest tania.

Gość muszę go oddać
doba*

Gość dix ae
a czy zdajesz sobie sprawe jak ten zwierzak bedzie cierpial???? a to musisz wyjechac? no biedny kot... tego sie nie robi

Gość muszę go oddać
muszę wyjechać, niestety. Jeżeli okaże się, że na dłużej to byłabym w stanie wydać pieniądze i poświęcić czas na transport, ale jak to ma mi zająć nie wiadomo ile, to wolę kota nie angażować w transporty samolotem :-o