Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mampytanko

klamki biometryczne, czy ktoś ma?

Polecane posty

Gość mampytanko

czy ktoś użytkuje w swoim domu klamki biometryczne, czyli na tzw. odcisk? jak się sprawdzają? proszę o opinię, bo trochę kosztują, a zastanawiam się nad zakupem

Gość Karolcia-malopolskie
Użytkuję taką klamkę od 3 miesięcy i sprawdza się rewelacyjnie! Zalety jej odkryłam teraz, jak zrobiło się ciepło. Nie muszę biegać z kluczem na szyi, jak robię coś w ogrodzie, tylko przykładam palec i wchodzę. Zwróć jednak uwagę na jakość. Sąsiad kupił bubel za 700zł na aledrogo i ma wciąż z nią problemy. Non stop mu się wiesza.

Gość mampytanko
a ty jaka masz

kupowałam tutaj: bacarat.pl dokładnie klamkę na odcisk B1616BS w kolorze srebrnym ale tez w innych kolorach

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhh888
wow. świetne, nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje :p

Gość hfeeeehhhhe
Tutututrutu.... to była reklama :D

to przepraszam ale jak miałam napisać jaką mam?

Gość mampytanko
Karolcia, a twój sąsiad jaką ma?

nie chcę być tu teraz posądzona o antyreklamę, sąsiad kupował na aledrogo za niecałe 700zł i trafił na szmirę

Gość mampytanko
a jak z baterią? bo w hotelu w moim mieście zamontowali klamki na kartę i muszą co chwilę wymieniać baterie

my jeszcze nie wymienialiśmy i nie miga, czujka, która pokazuje jej stan. bateria ma trzymać minimum rok, bynajmniej tak jest napisane. pożyjemy, zobaczymy

Gość ciekawe jak z montazem
ciekawe jak z montazem? trzeba miec jakies specjalne drzwi?

Gość to wcale nie takie proste
A jak się skaleczysz w paluszek i będziesz miała ziaziu to do domu nie wejdziesz?

Gość mnie to też*
co za beznadziejna reklama firmy bacarat myślicie, że kto się tu niby na to nabierze?

Gość gość
nie widzicie, że tam jest jeszcze szyfr? więc nawet jak skaleczysz się w 10 palców to i tak wejdziesz

Gość gość
przeciez od razu widac, ze to reklama - kobieto jak nie umiesz reklamowac to nie rob tego bo jak na razie twoje achy o ochy to istna antyreklama:/

Gość gość
po pierwsze przed kupnem wyszukaj serwisu ,bo z tym jest problem ,coś o tym wiem obdzwoniłem już 3/4 polski i nic nikt nie jest w stanie mi pomóc i nikt nie wie gdzie można to naprawić .....

Gość gość
Warto też pomyśleć o systemie klucza generalnego http://www.jeden-klucz.pl/, nie trzeba biegać z wieloma kluczami, wystarczy jeden do całego domu.

Gość qqryk
Od roku czasu używam klamki biometrycznej którą kupiłem za 399zł. Firmy nie podaję bo będzie że reklama, ale można znaleźć na alle... Sprawuje się świetnie. Działa niezawodnie. Baterii jeszcze nie wymieniałem. Wygoda wygoda i jeszcze raz wygoda. Nie muszę zamykać drzwi żadnym kluczem, a nawet jakby mi palce poucinało to jest możliwość wpisania pinu:)

Gość gość
Moim zdaniem klamka biometryczna to idealna inwestycja do domu. Korzystam od lat z takiej, którą kupiłem u http://www.bez-klucza.pl/ jeszcze nigdy nie było z nią żadnego problemu a ja czuje się bezpieczniej.

Gość gość
U mnie klamki biometryczne zamontowane są w biurze, myślę, że to fajny sposób na dodatkowe zabezpieczenie i pozbycie się zbędnej ilości kluczy. Nie są drogie a przy dużej ilości pracowników świetnie się sprawdzają - planuje kupić jeszcze kilka od http://www.bez-klucza.pl/biometryczne