Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda2333444

OSZUSTKI Z SOSNOWCA PERFUMY VERONA

Polecane posty

Gość magda2333444

UWAGA NA OSZUSTKI GRASUJACE W OKOLICACH CENTR HANDLOWYCH WMAWIAJA LUDZIOM,ZE OTWARTY ZOSTANIE SKLEP W CENTRUM HANDLOWYM Z PERFUMAMI,ZE BEDA KOSZTOWAC 200ZL I WCISKAJA NAM ZA 40 ZL NIBY DWIE PACZKI PERFUM Z NP VERONY A PERFUMY SA WARTE 5 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!! UWAGA NA OSZUSTKI Z SOSOWNCA

Gość Patilalalalala
No ja sie dałam nabrać .... ;/ j****e dziwki

Gość gość
stary chwyt marketingowy u nas po chałupach z tym badziewiem łazili

Gość Patilalalalala
a ja głupia sie dałam nabrac, teraz z ciekawosci chcialam sprawdzic ceny tych perfum .. ;/ masakra

Gość asiczka74
Uwaga! W Tychach też grasują w okolicach,, Azetu" Dziść natrafiłam na jedną,Ale ja nigdy nie kupuję towaru niewiadomego pochodzenia.taką mam zasadę,a ten,, promocyjny bajer"słyszałam nie jeden raz.łaski nie można wszystkim ufać!

Gość gość
A czy ktoś jest w stanie opisać te dziewczyny bo niestety też się naciąłem w katowicach na 3go maja. zgłosiłem na policję ale nie jestem w stanie opisać z wyglądu żadnej. Także jeśli ktos jest w stanie podać cokolwiek w sprawie wyglądu tych dziewczyn to piszcie. ja tylko wiem że jedna miała długie czarne włosy kręcone.

Gość gość
Tak ja moge opisac jedna,taka bladynka nie za chuda, raczej grubsza,pewna siebie,z czarna mala torebka z futerkiem,niskiego wzrostu, w czarych spodniach.Pierwsze jej pytanie to jakie jest Panstwo perfum, kurcze wlasnie dzis dalam sie nabrac dobrze ze tylko na jedno opakowanie a nie dwa,w sosnowcu chodza 4takie i zaczepiaja kolo bankomatu milenium.Mozna je spotkac na modrzejowskiej.

Gość Roxanaa
Są w Zabrzu ! Masakra, jestem za bardzo ufna ;)

Gość gość
sa w bytomiu na dworcowej

Gość gość
A JA STARA BABA DALAM SIE NABRAC TYM CO CHODZILI PO DO DOMACH..odpowiedzilam na kilka pytan dalam sobie wcisnac buble za ostatnie 170 zl ktore mialam ..mowili ze wygralam podobno byli z Torunia w ostatniej chwili wyszlam na klatke i powiedzilam ze rezygnuje..Oddali be z prolemu pieniadze,,a pozniej chodzili po osiedlu obok,, czlowiek uczy sie cale zycie i glupi umiera

Gość gość
Ja też się dałam nabrać, a dzieciom mówię żeby nie brały cukierków od nieznajomych - śmiechu warte, pukam się w głowę ...

Gość gość
w gliwicach koło auchan też były