Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tencotaksesiedziimyśli

Kobiety mają w dupie charakter i lecą WYŁĄCZNIE NA WYGLĄD!

Polecane posty

Pomijam kasę bo wtedy laska nie leci na faceta tylko na nią. Ale ludzie...WRESZCIE SIĘ WRESZCIE OBUDŹCIE. ILE JESZCZE BĘDZIECIE POZWALAĆ BY TE SUKI TAK WAS OKŁAMYWAŁY I MANIPULOWAŁY WAMI, że jeszcze odchodzicie z przekonaniem, że nie macie laski bo jesteście źli, a tak naprawdę to one odrzucają was za wygląd.Bardzo przystojny facet zawsze będzie ruchał ile chce choćby nie wiem, jak podły, wredny i zepsuty był. Jak możecie jeszcze wierzyć w te brednie, które laski wypisują. To ludzkie pojęcie przechodzi. Na forach się tego czyta pełno, a na ulicy widać co innego. Ogarnijcie się.

Gość FACETTTT T
I DOBRZE, BO BURACZANE RYJE NIE ZASŁUGUJĄ NA MIŁOŚĆ!

Gość orlik456
33 lata, w małżeństwie od 4 lat - wygląd średni, wada wymowy, niskie zarobki, nie jestem typem culagi, raczej nieśmiały + podobno dobry charakter. Przez 5 ostatnich lat próbowano mnie odbić 4 razy (jedna dziewczyna dwukrotnie). Beznadziejna sprawa, już nie wierzę w przyjaźń męsko-damską.

W dzisiejszych czasach przy kobiecych wymaganiach wygląd średni to dla kobiet brzydki, przystojny to dla kobiet średni, bardzo przystojny to dla kobiet przystojny, a prawdziwe ciacho to dla kobiet bardzo przystojny. Taka prawda.

w końcu muszą mieć jakieś wymagania skoro to JEDYNE kryterium jakim się kierują.

Gość bardzo lubie :)
tez nie wierze w przyjazn damsko-meska, internetowa :). Nie wiem jak wszystkie kobiety, ja nie jesttem wszystkie kobiety :) wiem tylko, ze w dupie mam wyglad a cenie charakter tak meski jak i damski :)