Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewny_siebie

jak podrywa sie dziewczyny?

Polecane posty

Gość niepewny_siebie

mam 20 lat, dopiero niedawno wyleczyłem poważna chorobę, która niszczyła moje życie od ponad 6 lat. Nie w głowie mi były wtedy imprezy i dziewczyny. Jednak teraz nic nie szkodzi mi spotkać jakąś fajną i stworzyć z nią związek. Lecz jak mam ją podebrać? Moi kumple są ode mnie dużo bardziej doświadczeni, a ja z wiadomych względów nie wiem co robić...

Gość niepewny_siebie
poderwać, a nie podebrać :p

Gość szukam zołzy
podchodzisz do jakiejś i mówisz "podrywam cię"

zapytaj feministek - one wiedzą najlepiej , czego nie chcą od faceta - Ty to odwrócisz i zastosujesz , do damy , na którą zapolujesz :classic_cool:

Gość ja cie nie moge...
jak poderwać? podchodzisz, obejmujesz w pasie i do góry ją. właśnie ją poderwałeś

Gość może chociaz znicz
nie potraficie podrywac kobiet !

Gość dsfvsdfssed
bądź aroganci, od czasu do czasu przeklnij, nie zachowuj się jak gentelnam, nie unikaj picia alkoholu, bądź od czasu do czasu agresywny. tak w skrócie.

Gość dxgdxggdxdx
/bądź aroganci, od czasu do czasu przeklnij, nie zachowuj się jak gentelnam, nie unikaj picia alkoholu, bądź od czasu do czasu agresywny. tak w skrócie./ tak to poderwie pustą dziunię a nie porządną kobietę :O szanująca sie kobieta szuka porządnego męzczyzny a nie chamskiego buraka

Gość dsfvsdfssed
Zanim znajdzie jakąkolwiek porządną kobietę to osiągnie wiek emerytalny Zresztą temat jest o dziewczynach a dziewczyny na takich jak napisałem lecą. Na porządnego mężczyznę to zaczyna się tak 27-28+ kobiety.