Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spragniona namiętnego seksu

Czy są tutaj panowie, którzy lubią długą grę wstępną?

Polecane posty

Podczas której czerpią i dają przyjemność?

Gość Pan Brunet
Ja uwielbiam dluuga gre wstepna, piescic mojeg skarba tu i tam, calowac po calym ciele, lizac, wtulac, miziac i powoli przystapic do dziela :) Jestem troche romantykiem ale nie tak za bardzo . Nielubie kolacji przy swiecach czy jakisch romantycznych piosenke. To troche staroswieckie

Gość popirdolonapopierdulka
och to jestes prawdziwym twardzielem , w dodatku romantycznym a teraz idz grzecznie do pokoju, sprawdz swoja kolekcje resorakow,i wykasuj historie z przegladarki, bo jak mamcia zobaczy gdzie laziles to sie wscieknie i bedziesz mial szlaban na piaskownice(w dodatku jak sie okaze, ze mamcia sama sie produkuje na kawie, to sie wscieknie jeszcze bardziej) :D

No i po co te złośliwości? :/ Pan Brunet- super, super. Wypowiadajcie się, chłopaki :)

Gość Nieznany
Ja uwielbiam

Gość Nieznany
Ze mną dziewczyna często ma orgazm podczas gry wstępnej zanim zaczniemy uprawiać sex

A lubisz biernie oddać się swojej pani, podczas wstępnych pieszczot? :)

to nie sa zlosliwosci po prostu mnie bawicie malenstwa kawa ma fajny rozklad wieku gimbusy, przerwa, drobny skok w okolicach 30 i potem 40 jest pik

Gość Nieznany
Tak często każe mi siedzieć albo leżeć a ona piesci powoli każdy centymetr mojego ciała

i to jest wlasnie idealny przyklad jestescie rozkoszni nieznany, napisz jej jeszce ze jak ci obciagnie to cie doprowadzi do nieba bram echhh ludzie, gimbuski kochane ja wiem, ze seks jest fajny ale nie szalejcie, kiedys ten nacisk spermy na mozg minie a jak widze jak sie jeden z drugim, albo z druga produkuje, w stylu, ze faceta mozna zmusic do wszystkiego jak mu sie dobrze obciagnie, :D pewnie skoczy na leb z mostu poniatowskiego za obciaganko fajne uczucie, ale nie szalejcie, jeszcze wam sie koteczki nie jedno obciaganko w zyciu zdarzy

Wiesz co... Ty Ty jesteś śmieszna/śmieszny, czy zabawny :P

i ma racje pomarancz choc ja bym akurat inaczej okreslil, gimbusy, dwudziestki zestresowane a potem cos okolo trzydzieci pare i dalej, ale generalnie ma racje pewnie, bede ja nosil na rekach zeby mi obciagnela a ziemniaki coraz drozsze , echhhh