Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona_z_Torunia

o co tym facetom chodzi???

Polecane posty

Gość zagubiona_z_Torunia

kurcze, może znajdzie się ktoś inteligentny i mi wytłumaczy? albo po prostu nie umiem rozgryźć jednego osobnika... może to dziecinny problem, ale dla mnie ważny. często spotykam go na swoim korytarzu (studiujemy na jednym wydziale, ale różnych kierunkach) czasem przyłapywałam go, na tym, że mi się przygląda, czasem kręcił się obok, bez celu, uśmiecha - takie tam typowe, wiemy o co chodzi. typ człowieka: cichy, spokojny, zawsze na uboczu. raz mnie jakiś diabeł opętał i na jakimś zmiętym rewersie nabazgrałam mu swój nr tel. (oczywiście 0 kontaktu). i od tamtej pory człowiek nie do poznania. dusza towarzystwa (nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie tabun nowych koleżanek wkoło)... nie wiem, czy chce się popisać, bo zwróciłam na niego uwagę, czy mi zagrać na nerwach? czy co jeszcze innego???

Gość dres
Uznał, że cię zaliczył i luzik;-) Erotoman na uboczu;-)

Gość zagubiona_z_Torunia
no ale WTF? kompletnie nie rozumiem sytuacji. zaliczył? hahaha ale w jakim sensie? pewnie mu się coś przyśniło :)

Gość dres
No właśnie! A ręką dokończył urojenia:-D Może ten typ tak ma?

Gość one way only
Może za bardzo koloryzujesz tę sytuację? Kiedyś na uczelni uśmiechnąłem się do jednej dziewczyny bo wydała mi się sympatyczna, a ta zorganizowała cały zwiad u siebie na roku i wszystkie jej koleżanki wraz z nią robiły póżniej jakieś podchody.

Gość szukam zołzy
jego samoocena teraz dziesięciokrotnie przewyższa jego iq stąd to zachowanie

Gość dres
Twoja propozycja na kartce była ucieleśnieniem;-) dla niego. Tak właśnie się zadowala zdobyczą. Dziwaczny?

Gość dres
Jeden zadzwoniłby do ciebie i dopiero ewentualnie... A on odrazu do łapy w kiblu. Bez twojego cielesnego udziału. Jednak dziwak!

Gość zagubiona_z_Torunia
one way only - napisałam, tak jak to widzę ze swojej perspektywy, więc ciężko mi określić, czy coś przekoloryzowałam. chyba studiujesz na humanistycznym kierunku, że się od razu tak "rzuciła" po jednym uśmiechu xD do mnie ciężko trafiają tego typu bodźce, dopiero po dłuższym czasie się orientuję, że coś jest na rzeczy... dres - dzięki za wyjaśnienie. następnym razem wezmę to pod uwagę :)

Gość dres
Teraz wtf znaczy, wiesz?

Gość trochę to przykre
a może mu dałaś, tylko już nie pamiętasz? przypomnij sobie, wiem, że trudno Ci te wszystkie razy spamiętać z kim i gdzie, ale postaraj się;)

Gość dres
:-D:-D;-) Ale to nie ja!

Gość hgd
Toruń

Gość mhjfgdh
jdfbvmdb md b

Gość bucool
facetom chodzi o walenie koorw takich jak ty