Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aranzacja mieszkania

doradzcie ! czy da sie to zrobić za 11000-12000zł??

Polecane posty

Witajcie ! jak byscie to zorganizowali zeby wykonczyc mieszkanie za kwote 11000-12000zł?? otoz tylko taka kwota dysponuje na wykonczenia mieszkani , mieszkanie ma 47mkw, 2 pokoje kuchnia + łazienka , do tej pory zrobilismy panele w pokojach , przegrodzilismy kuchnie zeby zrobic lazienke (bo nie bylo) , plytki w lazience , mamy rowniez meble do lazienki , kabine , toaleete i umywalke . jeszcze trzeba odliczyc z tej kwoty 2,5tys zl na hydraulika , wiec niewiem jak to teraz rozplanowac te pozostałe pieniadze aby wykonczyc mieszkanie

doardzi ktos jakaies sensowne roziwazanie?

Gość sama kuchbnia z AGD 10000
lodówka 1500-200 zmywarka 1200-1800 okap kuchenny zalezy 300 ale i 800 kuchenka elektryczno gazowa 1000-2000 ludzie robia tez wmontowany osobno w meble piekarnik to kolejne kilka sówek a i mikrowella moze byc tez plus oczywiscie szafki na wymiar kupuje sie najczesciej 4000-8000 zaley z czego do szafek doliczyc trzeba rózne koszyki cargo przegródki i duperele tu 200 tam 300 a to szuflady z domykami a to kosz na śmieci z segregacja na szynach itd itd a gdzie gary talerze sztuće miski itd itd te 12000 to na sama kuchnie z wyposarzeniem

Gość musisz wybrac co jest
priorytet malowanie ścian meble i skończenie łazienki czy kuchnia

orientowałam sie juz w cenach mebli do kuchni tj kwota rzedu 3000-3500zl , lodowke pralke plyte (piekarnik mam) zaoferowali nam w sklepie za 2800zl ale niewiem teraz gdzie kupic melble do pokoju dziennego i dla dziecka ;/ zeby bylo tanio

Gość wyprzedaze w Black REd White
lub IKEI widziałam ostatnio w BRW wyprzedaz mebli dla dzieci całkiem przystepne ceny i duza lepsze wykonczenie niz w IKEA trzeba trafic pozatym ta sama siec w róznych sklepachw Polsce ma inny asortyment na wyprzedazach

Gość pierwsze mebelki dla mojej
córeczki kupiłam w IKEA ale uwaga nie na dziale dzieci bo tam mebelki mają swoja cene tylko na zestawach takich normalnych były takie nizsze komódki niby dla dorosłych ale takie niskie Pani sprzedawczyni powiedziała z przymrózeniem oka ze jak dla dziecka to odrazu dowlą cene zeby az piszczało czasem warto wziasc cos na tzw wyrost córa miała wredy 3,5 roku teraz ma 6 i dalej te same meblelki całe białe ponaklejałam tak zeby było wida ze dla dzecka ściane pomałowąłam na kolor i nikt nawet nie podejrzewa ze to były meble dla dorosłych i tak za szafe na wieszaki 350 za komode 250 za szafeczke 100 tylko łózko kupilam jak dla dzecka na 140 z mozlliwoscia wydłuzenia do 160 za łózko 300 za materac 150 czasem dobrze rozgladnac sie czy meble dla dorosłych nie sa na tyle niskie zeby mogły byc dla dziecka

ooo super pomysl z tymi mebelkami , etz musze sie przejsc i poogladac takie

Gość napisz co ty za te 12000
zaplanowałas zrobic

hmmm liczac chydraulika 2,5 tys to zostaje 9500zl kuchania meble 3tys sprzety tj lodowka pralka plyta 2800zl to zostaje juz 6700 panele + plytki do kuchni 600zl. naroznik do pokoju plus szafa 2500zl tania melbloscianka z brw 600zl lawa 200zl i zostaje 2800zl a jeszcze pokoj dziecka aha no i stol i 4 krzesla do kuchni okolo 500zl

Gość maras zły panienkarz
nie kupuj od razu zmywarki, piekarnika. kupi mikrofalówkę, zmywać na poczatek można ręcznie, ale ważne - zrób na te sprzęty miejsce w szafakach do zabudowy, masz w ten sposób zaoszczędzone ponad 2 tysiące. ogólnie kup to co niezbędne i to dobrej jakości, resztę później dokupisz. nie od razu ..zbudowano