Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjkl;

Gdzie pojechać na samotne wakacje?

Polecane posty

Gość fghjkl;

Najlepiej w Polsce, a jeśli za granicą to coś taniego, bo nie dysponuję zbyt dużymi zasobami pieniężnymi. ;) Jestem młodą kobietą, tak więc jadąc gdzieś sama chciałabym, żeby było to bezpieczne miejsce. Macie jakieś propozycje? Myślałam głównie o polskim morzu, bo dawno nie byłam tam na wakacjach, ale odrzuca mnie trochę myśl o tłumach, które zapewne bym tam spotkała.

Gość lihhhaawka
Ja polecam Góry Świętokrzyskie - piękne, względnie tanie, dużo pięknych szlaków do zwiedzania za darmo, a ceny usług też znacznie niższe niż np. w Tatrach albo nad morzem w sezonie.

Gość fghjkl;
A jakaś konkretna miejscowość, w której można się zatrzymać? :)

Hmm. Może nad nasze Polskie morze ? ;) W tym miejscu ostatnio szukałam noclegów na tegoroczne wakacje: http://www.e-wczasy.pl/ i jest tam sporo tanich opcji. Z miejscowości nadmorskich mogę polecić Ci w szczególności Międzyzdroje albo Świnoujście - jest tam bardzo ładnie i mnóstwo ciekawych atrakcji do odwiedzenia.

jak chcesz spędzić je w kreatywny sposób to może:gOffline Ambassador? To wyjątkowy program rozwoju zawodowego skierowany do wszystkich, którzy nadchodzące wakacje planują spędzić poza granicami Polski;) Odwiedź nas na stronie http://goffline.com/ambasador.html i dowiedz się więcej!zapraszam na facebookowy fanpage: https://www.facebook.com/gOffline

Gość muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
na bezludną wyspe pojedz. skoro chcesz je spedzic sama :P

Gość sekta
mnie facet wczoraj nie puści na Majorkę lecę za tydzień i nic..nie powiem.. bo mnie wku..ł możesz ..ze mną względnie tanio, zw yżywienim

Gość czas nas uczu pogody
o co to chodzi z tym abmasadorem ? bo nie czaje zbytnio

Jest to program dla osób, które podczas wyjazdu wakacyjnego chcą zrobić coś kreatywnego;) Zadaniem ambasadora( jak sama nazwa wskazuje) będzie szerzenie wiedzy o gOffline w kraju wakacyjnego pobytu oraz pozyskiwanie nowych kontaktów (firm, osób prywatnych) zainteresowanych współpracą. Przed wyjazdem laureaci wezmą udział w profesjonalnym szkoleniu z zakresu PR i marketingu. W trakcie swojego wyjazdu mogą liczyć na merytoryczne i logistyczne wsparcie gOffline. Każdy, kto weźmie udział w programie gOffline Ambassador może zdobyć cenne nagrody w postaci płatnego stażu, nagród od partnerów gOffline czy pulę 5000 gOffrów. Co więcej, ambasadorzy mogą zdobyć cenne doświadczenie i wzbogacić swoje CV, biorąc udział w gOffline Assessment Center. To naprawdę świetna rzecz;)

Gość Pan Brunet
Ja jade w lipcu na samotna wycieczke do trojmiasta na kilka dni. Chcialbym poznac tam jakas dziewczyne tak poprostu na kilka dni zeby sie nienudzic, z kims polazic. Mam 22 lata

jeśli czhodzi o wakacje w POlsce to gorąco odradzam.. !! za tę samą kasę można leżeć na chorwackich plazach o nie obawiać ise czy "jutro" będzie lało jak z cebra.. albo bać się wejść do wody, która szczególnie w początkowym okresie nie grzeszy wysokimi temperaturami

Oczywiście nie chodzi o goffry z bitą śmietaną;D goffry to punkty - które możesz wymienić w dowolnym momencie na tokeny i nagrody u jednego z naszych partnerów. Token to mała nagroda, którą możesz odebrać po przejściu jednego scenariusza. Token to za mało? Swoje punkty możesz zatrzymać i kumulować, dążąc do otrzymania wymarzonej przez siebie zdobyczy. Najciekawsze propozycje nagród, zostaną włączone do scenariusza gry miejskiej. I tu przechodzimy do sedna;) jednym z projektów firmy jest gra miejska, którą dzięki wykorzystaniu telefonów komórkowych, można realizować nawet podczas codziennych zajęć np. przy kawie z przyjaciółmi! Zaloguj się na stronie http://goffline.com/, wybierz profil gracza i odpowiadający Ci scenariusz. Dzięki szerokiej ofercie katalogów z łatwością wybierzesz coś dla siebie. Zachęcam!;)

Gość Ala1999
A może pensjonat Malwa w Świeradowie Zdroju-http://www.pensjonat-malwa.pl/? Bardzo często sama tam jeżdżę i zawsze doskonale odpoczywam. Spaceruję po Parku Zdrojowym, korzystam z masaży i cieszę się pyszną kuchnią. Niedaleko mam stamtąd do centrum miasta i kolei gondolowej SKI & SUN:)