Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie_cycate

Kobiety z dużym biustem

Polecane posty

Gość lubie_cycate

Czy panie z większym biustem (C, D+) bardziej lubią większe penisy (te powyżej średniej, powiedzmy 18+)? Mam też na myśli grubość, nie tylko długość. Panie z mniejszym biustem zazwyczaj są bardzo szczupłe, więc mogą mieć problemy z przyjęciem ponadprzeciętnego.

Gość niestettttt
Ja mam duży biust :) ale wolę maluszki czyli max. 15cm długości. Ale za to muszą być bardzo grube ;)

Gość mraaauuu
tez mam duzy biust. ale przy tym jestem niska i dosc drobna. co do penow to wole raczej takie od ok.13 do 18.. przecietnej grubosci :)

Gość lubie_cycate
A jaki obwód uznajesz za "grubiutki"? Może łatwiej będzie z średnicą (łatwiej sobie wyobrazić). Ok. 5 cm to już dla Ciebie gruby? A jaki masz rozmiar biustu? Taki dłuższy penis mógłby być lepszy do sexu hiszpańskiego (między piersiami), a szkoda dużych nie wykorzystać do tego :)

Gość lubie_cycate
Podbijam. Proszę o odpowiedzi

A co ma piernik do wiatraka? :) To naprawdę nie ma nic wspólnego z tuszą :) często wielkość biustu nie idzie w parze z ilością kg a tym bardziej od wielkości posiadanego biustu nie zależą upodobania co do "warunków" partnera :)

Idiota. Według twojej logiki jak schudnę to mi się cipa zmniejszy? :O A ty jak utyjesz to ci chooj urośnie? :O

Gość lubie_cycate
Tak wynika z moich obserwacji, zdarzało się, że te z mniejszym biustem i szczuplejsze miały problem, żeby mnie całego zmieścić. Rozmawiałem kiedyś ze znajomą, obdarzoną dużym biustem i stwierdziła, że woli takie ponadprzeciętne. Po prostu pytam, żeby stwierdzić, czy to reguła.

Gość lubie_cycate
Akurat nie muszę budować swojego ego w ten sposób :) Przydałaby się większa próba niż tych kilka wypowiedzi... W innych postach tyle pań się wypowiada, jakie to wielkie członki lubi

Gość rotflrotflrotfl
75C czy 70D to duży biust?? Hahahaha :D Skądżeś ty się urwał? :D

Hehehehe niby gdzie? :) Ja widziałam tutaj pełne spektrum kobiecych wypowiedzi odnoście upodobań :) I naprawdę jest baaaardzo różnie :) Większość Pań lubi chyba takie średnie :) Co to się dobrze czuje ale nie boli przy bardziej intensywnych zabawach :) Ale masz rację, niech się inni/inne wypowiedzą.

Panie z mniejszym biustem zazwyczaj są bardzo szczupłe, więc mogą mieć problemy z przyjęciem ponadprzeciętnego. x Nie zauwazylem takiej zaleznosci