Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihihihahaha

moje dziecko pierwszy raz unselo dzisiaj bez smoczka :)

Polecane posty

Gość hihihihahaha

po prostu odlozylo i usnelo :P ciekwe czy juz tak zostanie czy to jednorazowy incydent? bo mysle zeby schowac tego smoka i moze sie odzwyczai? jak myslicie?

Gość princessaofpersia
a w jakim jest wieku?

Gość hihihihahaha
no w takim ze najwyzszy czas :P poltora roku

Gość Madziooorrr
Chcesz szybko zarobić siedząć przed komputerem ? Zarejestruj się, oglądaj, wypełnij a kasa sama wpłynie na Twoje konto ! http://badania-reklamy.com/?ref=116677 Nie trzeba wiele, wystarczy chcieć ! :)

Gość dhsjhdsd
Im starsze dziecko rzuci smoka tym większa radość i ulga :D

Gość ciesz sie.
Dzieci powinny właśnie jak najszybciej być odzwyczajane od smoczkow bo są szkodliwe dla zębów. Po za tym to trochę przesada jak widać że niektóre 3-4 letnie dzieci chodzą ze smokiem do przedszkola..

Gość hihihihahaha
no prawde mowiac nawet sie nie przymierzalam do oduczania bo zawsze bylo smok i smok, ostatnio przy zabkach bylo dziecie totalnie marudne A moze zwiazek z tymi zabkami wlasnie jest bo wyszly trojki wszystkie, dziecko spokojniejsze no i smoka juz nie potrztebuje tak bardzo do gryzienia No mam szczera nadzieje ze zapomni bo osobiscie nie lubie duzych dzieciakow ze smokiem :P :P kurcze ale niespodzianka na wieczor :P

Gość hihihihahaha
no jak na razie ciagle bez smoczka Usnela teraz, co prawda byly cyrki, uplakala sie troche i usnela mi na rekach ale smoka nie wolala

Gość ciesz sie.
Mój siostrzeniec odstawil smoka jak mial coś koło roku. Teraz ma 21 miesięcy i czasem tylko chwyta go w dzień jak mu dokuczaja idące ząbki ale tylko pokręci nim w buzi i spowrotem odkłada.

Gość gratuluje autorko:)
hehe gratuluje Ci ,moje mają 21miesiecy i na dzien caly im chowam smoczki od jakiegos czasu dostaja tylko na noc do zasniecia tez sie przygotowuje do odstawienia calkowicie:p juz widze jaka bedzie afera :p

Gość hihihihahaha
uch ciezko idzzie ale jeszcze sie nie zlamalam :P dziecko nie wola smoczka ale marudzi przokrutnie Moze to tez wina wczorajszej wieczornej burzy ale musialam spac z beksa :P tak to by smoczunio sprawe zalatwil :P aqle nikt nie mowil ze bedzie latwo